Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

Ανάπτυξη ΣΥΡΙΖΑ: Λουκέτο βόμβα στο εργοστάσιο της ΗΒΗ


Στο αιφνιδιαστικό κλείσιμο του εργοστασίου αναψυκτικών της που βρίσκεται στα Οινόφυτα, προχωρά η Pepsico-ΗΒΗ...Η τροφοδοσία της ελληνικής αγοράς με προϊόντα αναψυκτικών Pepsico, σύμφωνα με την εταιρεία, θα συνεχίσει μέσω εισαγωγών από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την ευρωπαϊκή αγορά.

Η εταιρεία, η οποία συνεχίζει την παραγωγική της δραστηριότητα στην Ελλάδα στους χυμούς και στα snacks, έχει ενημερώσει τους 65 εργαζόμενους που απασχολούνται στο εργοστάσιο των Οινοφύτων για την απόφαση της να διακόψει τη λειτουργία του.

Η πλειοψηφία των 65 εργαζομένων θα απορροφηθούν είτε στην Pepsico -Tasty είτε σε συνεργαζόμενες εταιρείες ενώ όσοι δεν θα συνεχίσουν, θα λάβουν πέραν των νόμιμων αποζημιώσεων και έξτρα πακέτο απολαβών έως 3 έτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.