Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Η ''Κάρι'' αποκαλύπτει ένα τεράστιο ψέμα για το ''Sex and the City''


Μια απίστευτη θεωρία μας πέταξε κατάμουτρα η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ για το ''Sex and the City'', κάνοντάς μας να μείνουμε με ανοιχτό το στόμα...


Η ηθοποιός πιστεύει ότι φιλαράκια της Σαμάνθα, Μιράντα και Σάρλοτ θα μπορούσαν στην πραγματικότητα να είναι αποκυήματα της λογοτεχνικής φαντασίας του χαρακτήρα της.
«Συνήθιζα να αναρωτιέμαι αν η Σαμάνθα, η Μιράντα και η Σάρλοτ ήταν πραγματικές» δήλωσε η 51χρονη Σάρα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον Chris Hardwick.
Αυτό που την έκανε να συμπεράνει κάτι τέτοιο, ήταν το γεγονός ότι ήταν όλες τους τόσο διαφορετικές αλλά πολύ φίλες. Η θεωρία θα μπορούσε να είναι πραγματική, αν λάβουμε υπόψη ότι αφηγήτρια σε κάθε επεισόδιο είναι η Κάρι Μπράτσο και τα όσα διαδραματίζονται γίνονται ιστορίες σε εβδομαδιαία στήλη της για το "The New York Star".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.