Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ: Η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για το ΕΣΡ [video live]


Άρχισε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, που συνεκλήθη με πρωτοβουλία του Νίκου Βούτση, για την στελέχωση του ΕΣΡ. Η συνεδρίαση, ωστόσο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αποβεί άκαρπη, αφού σύσσωμη η αντιπολίτευση έχει απορρίψει την κυβερνητική πρόταση για την τοποθέτηση του Βύρωνα Πολύδωρα στο τιμόνι της ανεξάρτητης Αρχής....



Αναστέλλεται το άρθρο για ΓΓ Ενημέρωσης και αριθμό αδειών

Στο μεταξύ, κατατέθηκε από την κυβέρνηση η τροπολογία με την οποία αναστέλλεται η εφαρμογή του άρθρου 2Α του νόμου 4339/2015. Η αναστολή είναι έως τη δημοσίευση της απόφασης του ΣτΕ.

Το άρθρο 2Α προέβλεπε:

-τον καθορισμό του αριθμού των δημοπρατούμενων αδειών παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας.

-τον τρόπο διενέργειας της διαγωνιστικής διαδικασίας κατά την πρώτη εφαρμογή του (δηλαδή από τη Γενική Γραμματεία Τύπου και Ενημέρωσης).

Η τροπολογία θα τεθεί προς ψήφιση την Πέμπτη.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.