Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Στην Βουλή η τροπολογία Παππά - Δεν καταργεί αλλά "παγώνει" τον νόμο! [video]


Σαν να μην άκουσε ποτέ την απόφαση του ΣτΕ, ο υπουργός προπαγάνδας, Νίκος Παππάς, εμπαίζει κόμματα και δικαιοσύνη με την τροπολογία ππου κατέθεσε το απόγευμα...






Την ώρα που ξεκινούσε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, η κυβέρνηση κατέθετε την τροπολογία για τον νόμο Παππά και τις τηλεοπτικές άδειες, η οποία απλώς αναστέλλει την εφαρμογή της επίμαχης διάταξης που κρίθηκε αντισυνταγματική από το ΣτΕ.

Έτσι, δεν καταργείται ο νόμος Παππά και συνεχίζει να υφίσταται, απλώς αναστέλλεται η εφαρμογή του μέχρι νεότερας.

Συγκεκριμένα, αναστέλλεται η εφαρμογή μόνο του άρθρου 2Α, με το οποίο καθορίζεται ο αριθμός των τηλεοπτικών αδειών αλλά και ο τρόπος χορήγησής τους.

Το γεγονός αυτό στάθηκε αφορμή για να αντιδράσει έντονα η αντιπολίτευση, τόσο στη Διάσκεψη των Προέδρων όσο και συνολικά, με τη ΝΔ χαρακτηριστικά να μιλά για «λαθροχειρία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.