Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Λαφαζάνης: Καρπαζοεισπράκτορας η κυβέρνηση [video]


Ο πρώην υπουργός του Τσίπρα, που έβλεπε Ρώσο και του μάτωναν τα γόνατα από το σκύψιμο, τώρα το παίζει επαναστάτης...




Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ.

Στο ερώτημα Ευρώπη ή ΗΠΑ απάντησε: «Εμείς δεν είμαστε με κανένα από αυτούς. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι υπόδουλος του κατεστημένου της Ευρώπης ή της ηγεσίας των ΗΠΑ για να έχεις συμμάχους, αλίμονο. Και οι δύο βλάπτουν το ίδιο την Συρία θα έλεγα.

Το θέμα είναι ότι έχουμε μια κυβέρνηση η οποία δυστυχώς αντί να υπερασπίζει τα συμφέροντα της χώρας είναι καρπαζοεισπράκτορας.

Αντί να θέτει τα πραγματικά προβλήματα που είναι για επίλυση, αυτό το οποίο κάνει είναι να παίζει παιχνίδια εξουσίας και παραμονής στην εξουσία. Χωρίς να έχει κανένα αντίκρισμα αυτό στην κοινωνία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ελληνικό χρέος, τονίζοντας: «Επειδή το έζησα από μέσα και ξέρω τις καταστάσεις, είδα ότι πραγματικά για την Ελλάδα υπάρχει άλλος δρόμος. Και αυτός ο άλλος δρόμος είναι ο μόνος δρόμος επιβίωσης για την χώρα. Όσο συνεχίζουμε στα μνημόνια και όσο αποπληρώνουμε ένα επονείδιστο, παράνομο και δυσβάσταχτο και μη βιώσιμο χρέος δεν έχουμε κανένα μέλλον. Διότι αυτό είναι το πρόβλημα της Ελλάδος, τα μνημόνια. Αυτό πρέπει να τελειώσει.

Ο τρόπος είναι ένας και μόνος. Η Ελλάδα πρέπει να φύγει από την Ευρωζώνη και να επιστρέψει στο εθνικό νόμισμα και ταυτόχρονα πρέπει να διακηρύξει ότι αυτό το χρέος είναι μη βιώσιμο, δεν μπορεί να αποπληρωθεί και όι ξεκινάει ένα αγώνα για την διαγραφή του».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.