Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Με αλλαγές κόντρα στη Λευκορωσία η Εθνική: Η πιθανή ενδεκάδα


Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται απόψε στις 21:15 στο "Γ. Καραϊσκάκης" τη Λευκορωσία σε φιλική αναμέτρηση, με το βλέμμα στο κρίσιμο ματς...


 της Κυριακής (13/11, 21:45) απέναντι στη Βοσνία για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018.
O ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε, είχε προαναγγείλει αλλαγές για τον αποψινό αγώνα κι αυτές σύμφωνα με το sport24.gr διεφάνησαν στις τελευταίες προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά.
Η προπόνηση της Τρίτης είχε έξι απουσίες, καθώς ο Παπασταθόπουλος έμεινε στο ξενοδοχείο και δεν πήγε καν στον Άγιο Κοσμά ενώ οι Μήτρογλου, Τοροσίδης, Τζαβέλας, Φορτούνης και Μπακασέτας αν και βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο γυμνάστηκαν ατομικά.
Όσον αφορά στην αρχική ενδεκάδα, την οποία προσανατολίζεται να παρατάξει ο Γερμανός προπονητής αυτή σύμφωνα με το sport24.gr θα έχει ως εξής κατά πάσα πιθανότητα.
Κάτω από τα γκολπόστ θα παίξει ο Γλύκος στην τετράδα της άμυνας θα παίξουν από δεξιά προς τα αριστερά οι Μανιάτης, Οικονόμου, Παπαδόπουλος, Σταφυλίδης και η τριάδα των χαφ θα αποτελείται από τους Τζιόλη, Σάμαρη και Πέτσο. Στις δυο πτέρυγες της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Γιαννιώτας, Καρέλης και στην κορυφή ο Βέλλιος.
Η εθνική Λευκορωσίας βρίσκεται στον πρώτο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη μαζί με τις Σουηδία, Γαλλία, Ολλανδία, Βουλγαρία, Λευκορωσία και Λουξεμβούργο. Μετά από τρεις αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς, ευρισκόμενη στην προτελευταία (5η) θέση της κατάταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.