Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: Αυτά είναι τα ονόματα της τελευταίας στιγμής


Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πριν λίγο ο ΑΝΤ1, ο ανασχηματισμός θα ανακοινωθεί περίπου στις 9.00 το βράδυ...



Στην ορκωμοσία ίσως παραβρεθούν πολλά στελέχη του υπουργικού που αλλάζουν πόστο, όπως ο Παναγιώτης Κουρουμπλής που από το Εσωτερικών φέρεται να οδεύει στο Εργασίας ή το Ναυτιλίας, ο Γιώργος Κατρούγκαλος που ακούγεται για το Διοικητικής Μεταρρύθμισης ή για τη θέση του Νίκου Φίλη στο Παιδείας, ενώ και ο Νίκος Ξυδάκης ακούγεται για το Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ο Χριστόφορος Βερναρδάκης λέγεται ότι παίρνει το χαρτοφυλάκιο του Επικρατείας…

Τα ερωτηματικά…

Κάπου εδώ όμως ξεκινούν τα ερωτήματα αφού αν πάει ο κ. Βερναρδάκης στο Επικρατείας είναι άγνωστο το που θα πάει ο Νίκος Παππάς, εκτός και αν είναι ο υπουργός του νεοσύστατου υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής…

Ερωτηματικό μπαίνει τόσο στην Όλγα Γεροβασίλη που παράλληλα όμως ακούγεται για το υπουργείο Εσωτερικών, όσο και στον Γιώργο Σταθάκη παρά το ότι ακούγεται και για το υπουργείο Ενέργειας. Ερωτηματικό υπάρχει και πλάι στο Νίκο Φίλη, που κατ’ άλλους διατηρεί τη θέση και για άλλους τον αντικαθιστά ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ενώ ερωτηματικό μπαίνει και πλάι στο όνομα του Χρίστου Σπίρτζη που ακούγεται όμως και για το Μεταφορών.

Ποιοι αποχωρούν και ποια τα νέα πρόσωπα...

Απ’ αυτά τα πλάνα οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι θα λείπουν επτά πρόσωπα. Ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Νίκος Παρασκευόπουλος, ο Θοδωρής Δρίτσας, ο Βαγγέλης Αποστόλου, ο Δημήτρης Μάρδας, ο Μάρκος Μπόλαρης αλλά και η Θεοδώρα Τζάγκρη.

Η εκπροσώπηση της κυβέρνησης περνάει στα έμπιστα για τον Αλέξη Τσίπρα χέρια του Δημήτρη Τζανακόπουλου, καθώς όλα δείχνουν ότι ο στενός συνεργάτης και διευθυντής του γραφείου του Πρωθυπουργού παίρνει τη θέση της Όλγας Γεροβασίλη, ενώ μια θέση στο υπουργικό διεκδικούν για πρώτη φορά η Έφη Αχτσίογλου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελος, ο Αντώνης Λιάκος, ο εξάδελφος του Πρωθυπουργού, Γιώργος Τσίπρας, ενώ ο Φώτης Κουβέλης επανακάμπτει και μάλιστα κατά πολλούς παίρνει το χαρτοφυλάκιο της Δικαιοσύνης, ενώ χαρτοφυλάκιο παίρνει και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου…. επιβεβαιώνοντας έτσι και τη φημολογία μετά την εμφάνισή τους στο 2ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.