Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Οι πιο γρήγοροι νεκροθάφτες στον κόσμο είναι... Σλοβάκοι! [ΦΩΤΟ]


Tα πιο γρήγορα φτυάρια στην Ευρώπη και με τίτλο είναι δύο αδέρφια από την Σλοβακία...


Οι δύο νεκροθάφτες που τυχαίνει να είναι και αδέρφια, Ladislav και ο Csaba Skladan από την Σλοβακία, νίκησαν στον διαγωνισμό που διεξήχθη στην πόλη Τρέντσιν τους αντιπάλους τους από την Ουγγαρία και την Πολωνία.
Μέρος στο διαγωνισμό έλαβαν συνολικά δέκα ομάδες, ενώ έπρεπε μόνο με φτυάρια και αξίνες να σκάψουν ένα λάκκο βάθους 1,5 μέτρου, μήκους 2 μέτρων και πλάτους 0,9 μέτρων όσο πιο γρήγορα γινόταν προκειμένου να είναι οι νικητές.
Ωστόσο, κριτήριο για την επιτυχία δεν ήταν μόνο ποιοι θα είναι οι πιο γρήγορα αλλά και η ακρίβεια που θα έχουν στο τελικό αποτέλεσμα. «Αυτό που θέλουμε είναι να δείξουμε πόσο δύσκολη είναι η δουλειά του νεκροθάφτη», σημείωσε εκπρόσωπος της κριτικής επιτροπής.
Οι δύο Σλοβάκοι που κέρδισαν τον διαγωνισμό χρειάστηκαν συνολικά 54 λεπτά με τους κριτές να χαρακτηρίζουν τον τάφο τους ως τον καλύτερο. «Είμαι χαρούμενος που κέρδισα. Είναι μια ικανοποίηση μετά από 15 χρόνια δουλειάς», σημείωσε ο ένας εκ των νικητών.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.