Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

Πειραιάς: Το παλιό αμαξοστάσιο γίνεται κλειστή αγορά


Τη δημιουργία νέας κλειστής αγοράς στον Πειραιά, στο χώρο που στεγάζεται το παλαιό αμαξοστάσιο της ΣΤΑΣΥ στην περιοχή της...
Πλατείας Ιπποδαμείας συζήτησαν σήμερα σε συνάντηση που πραγματοποίησαν ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης και ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΣΤΑΣΥ Σταύρος Στεφόπουλος. Σημειώνεται πως μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, του δήμου Πειραιά και του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά έχουν ήδη προηγηθεί συνεννοήσεις στις οποίες υπήρξε ταύτιση απόψεων.

Από την πλευρά της η ΣΤΑΣΥ, κατά τη σημερινή συνάντηση, συμφώνησε στην συνεκμετάλλευση του ακινήτου στην Περιφέρεια και την Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και την εξέταση του προσφορότερου τρόπου, προκειμένου να συντελεστεί η συνεκμετάλλευση. Ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά παρουσίασε διεξοδικά το ζήτημα της «Ιπποδάμειας Αγοράς» διαμέσου της αξιοποίησης του υφιστάμενου κτηριακού αποθέματος και των σημαντικών ωφελημάτων, που θα προκύψουν από την αναβάθμιση της περιοχής αυτής: τόνωση και διεύρυνση της εμπορικής δραστηριότητας, λειτουργία της αγοράς ως σημείου αναφοράς, που θα προσελκύσει επισκέπτες και καταναλωτές από την ευρύτερη περιοχή, αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.