Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Έτσι θα μπορέσετε να κάνετε την σύντροφό σας να έχει απανωτούς οργασμούς


Η συντάκτρια ερωτικών θεμάτων στο περιοδικό GQ, Ρεμπέκα Νιούμαν, διαβεβαιώνει σε άρθρο της που δημοσιεύθηκε στην βρετανική έκδοση του περιοδικού, ότι για να πετύχετε πολλαπλούς οργασμούς είναι πολύ σημαντικό να...




δώσετε έμφαση στα προκαταρκτικά παιχνίδια. Επίσης γράφει πως η στάση της «πεταλούδας» είναι αυτή που επιτρέπει την πιο βαθειά διείσδυση.

Στη συγκεκριμένη στάση είναι σημαντικό ότι η λεκάνη της γυναίκας είναι ανυψωμένη και αν γίνεται με τον σωστό τρόπο μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη απόλαυση της γυναίκας τονώνοντας το σημείο G.

Το κλειδί για αυτή τη στάση είναι στη γωνία, ενώ ο άνδρας στέκεται όρθιος η γυναίκα θα πρέπει να ξαπλώσει στην άκρη μιας επιφάνειας (π.χ τραπέζι) και να σηκώσει τα πόδια της .

Η Νιούμαν συστήνει να βελτιώσετε την στάση με τον εξής τρόπο: κατά την διάρκεια της επαφής ο άνδρας χρησιμοποιώντας τον αντίχειρά του να διεγείρει την κλειτορίδα της γυναίκας.

Με αυτόν τον τρόπο είναι βέβαιο ότι η ευχαρίστηση θα φτάσει στα πιο ψηλά επίπεδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.