Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Έσπασε το πέος του όταν έκανε κάποια εξωτική στάση


Η εξωτική – σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του παθόντος- στάση στο σεξ, δεν του βγήκε σε καλό...


 Ο λόγος για έναν 59χρονο Βιετναμέζο ο οποίος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Independent και των Tuoi Tre News, έσπασε το πέος του στη διάρκεια του σεξ.
Ο 59χρονος εισήχθη σε νοσοκομείο της πόλης Ho Ch Minh City με αφόρητους πόνους και το μόριό το πρησμένο και μελανιασμένο. Όπως δήλωσε στον τοπικό Τύπο ο θεράπων ιατρός: «Η περίπτωση αυτή είναι σπάνια, σπασμένο πέος καταγράφεται μια φορά στις χίλιες στα ιατρικά χρονικά».
Όπως είπε ο ίδιος ο 59χρονος, ενώ βρισκόταν σε στύση και σε κάποια «εξωτική» στάση (που δεν εξήγησε όμως τελικά ποια ήταν) άκουσε ένα «κρακ» από την περιοχή των γεννητικών οργάνων.
Το πέος του άρχισε να γίνεται μωβ και γρήγορα το μελάνιασμα επεκτάθηκε σε όλη τη βουβωνική χώρα.
Η μαγνητική τομογραφία έδειξε πως ο άνδρας είχε υποστεί ρήξη σε σημείο της ουρήθρας, μεγέθους περίπου δύο εκατοστών ενώ υπήρχε και εκτεταμένη αιμορραγία στον ιστό του πέους.
Σύμφωνα με το γιατρό Dung είναι πιθανό να υπάρξει ρήξη των λεγόμενων σηραγγωδών σωμάτων του πέους κατά τη διάρκεια της στύσης και ο ήχος σπασίματος μαζί με τον πόνο είναι πράγματι συμπτώματα της ρήξης αυτής.
Την επόμενη ημέρα ο άνδρας χειρουργήθηκε και του έγιναν ράμματα.
Σύμφωνα με τον Independent, ήταν αναγκαίο η επέμβαση να γίνει άμεσα καθώς σε αντίθετη περίπτωση το πέος μπορεί να παραμορφωθεί ή να λυγίσει και να προκληθεί, μεταξύ άλλων, στυτική δυσλειτουργία, πόνος κατά τη διάρκεια της στύσης και ανικανότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.