Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Συνελήφθησαν τέσσερις νεαρές για κλοπή παπουτσιών από κατάστημα στις Σέρρες


Στην άμεση σύλληψη 4 γυναικών, για κλοπή από κατάστημα στις Σέρρες, προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών...


Πρόκειται για Ελληνίδες ηλικίας από 16 έως 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής, ενώ η 21χρονη κατηγορείται επιπλέον και για το αδίκημα της ληστείας.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στην πόλη των Σερρών, οι τέσσερις γυναίκες, προσποιούμενες τις πελάτισσες, μπήκαν σε κατάστημα υποδημάτων και αφαίρεσαν υποδήματα, ενώ κατά τη διαφυγή τους, η 21χρονη απώθησε την υπάλληλο του καταστήματος, που τους είχε αντιληφθεί.
Άμεσα εντοπίστηκαν από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.Α.Σ και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα υποδήματα και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών.
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.