Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Μεγαλοψυχάι Τραμπ - την χαρίζει στην Χίλαρι


Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν προτίθεται να ασκήσει δίωξη κατά της αντιπάλου του, Χίλαρι Κλίντον, όπως μετέφερε πηγή του στο δίκτυο MSNBC...



Η Χίλαρι Κλίντον «έχει περάσει αρκετά», είπε με έμφαση η πηγή, παρά το γεγονός ότι η άποψη αυτή έρχεται σε πλήρη αντίθεση με προεκλογικό αίτημα ψηφοφόρων του Ρεπουμπλικάνου νικητή να «φυλακίσει» τη Δημοκρατική αντίπαλό του για την περίφημη υπόθεση των e-mail στο State Department.

Τις πληροφορίες δεν διέψευσε η στενή συνεργάτιδα του κ. Τραμπ και ανώτερο στέλεχος της εκστρατείας του, Κελιάν Κόνγουεϊ. «Η Χίλαρι Κλίντον πρέπει ακόμα να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι η πλειοψηφία των Αμερικανών δεν την θεωρεί αξιόπιστη. Αλλά εάν ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να την βοηθήσει να επουλώσει τις πληγές της αυτό είναι ίσως κάτι καλό», είπε η Κόνγουεϊ στο MSNBC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.