Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Ζωντανές οι ελπίδες για τον Θάνο Πλεύρη, από τους γιατρούς


Χωρίς μηχανική υποστήριξη αναπνέει πλέον ο Θάνος Πλεύρης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, παρά το γεγονός ότι παραμένει στην εντατική...



Σύμφωνα με νέο ιατρικό ανακοινωθέν του Ιατρικού Κέντρου, «ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Iατρικού Κέντρου Αθηνών, παρουσιάζει βελτίωση της κλινικής του εικόνας, με προοδευτική διακοπή της μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής. Η κατάσταση του παραμένει σοβαρή, ενώ συνεχίζει να υποστηρίζεται με όλη την ενδεδειγμένη ιατροφαρμακευτική αγωγή».

Οι θεράποντες ιατροί του πρώην βουλευτή είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, αλλά θεωρούν πως απαιτούνται αρκετά ακόμα βήματα ώστε να διαφύγει τον κίνδυνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.