Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΠΝΟΣ: Η ΝΔ είπε "ΝΑΙ" στην πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για ΕΣΡ


Με πρόεδρο τον Αθανάσιο Κουτρομάνο και Αντιπρόεδρο τον Ροδόλφο Μορώνη. Δείτε ποιοί είναι οι υπόλοιποι που θα μετέχουν ως μέλη στο νέο ΕΣΡ...
Με τη συμφωνία κυβέρνησης και αντιπολίτευσης στο πρόσωπο του κ.Αθανάσιου Κουτρομάνου για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ άνοιξε ο δρόμος για τη συγκρότηση του Συμβουλίου. Η πρόταση έγινε δεκτή, όπως και για τον αντιπρόεδρο Ροδόλφο Μορώνη, αλλά και για τα μέλη του Συμβουλίου.

Στο ΕΣΡ θα μετέχουν οι:
  • Πόπη Διαμαντάκου,
  • Βασίλης Καραποστόλης,
  • Νίκος Κιάος,
  • Γιώργος Πλειός,
  • Λίλιαν Μήτρου,
  • Δήμητρα Παπαδοπούλου,
  • Γιώργος Σαριδάκης.


Με την επισήμανση του πολιτικού γεγονότος της αποδοχής από την κυβερνητική πλειοψηφία της πρότασης της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επανήλθε μετά τη σύντομη διακοπή στη διάσκεψη των προέδρων για το ΕΣΡ, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Όπως είπε, η πρόταση που γίνεται και για άλλα πρόσωπα μεγάλου κύρους, όπως για τον Μιχάλη Σταθόπουλο και ο δικός μας χώρος έχει διαχρονικά εκτίμηση και μιλώντας για τον κ.Σταθόπουλο δεν υπάρχει ίχνος απόρριψης. Θα επιμείνω στην πρόταση για τον κ.Κουτρομάνο.Προχωράμε με διάθεση συνεννόησης για τα πρόσωπα. Όλα τα πρόσωπα είναι δημόσια πρόσωπα που έχουν εκτεθεί με τις απόψεις τους, τις συμπεριφορές τους, τις αντιπαραθέσεις τους.

«Θέλω να πω για τρία πρόσωπα που δεν είναι στην πρόταση», είπε ο κ.Βούτσης. «Τον κ.Βασίλη Μουλόπουλο που ήταν πρόσφατα βουλευτής, τον κ.Τζαννετάκο -ξέρουμε τη διαδρομή του τα τελευταία 30 χρόνια - ότι η μη συμπερίληψή του στην τελική πρόταση έχει να κάνει με συμψηφισμό ή συνύπαρξη άλλων για να επιτευχθεί συναίνεση. Για τον κ.Κουφόπουλο, που είναι έγκριτος και έμπειρος δημοσιογράφος με μεγάλη γνώση των θεμάτων του ΕΣΡ, αναλαμβάνω την ευθύνη δεν έγινε δυνατόν εγκαίρως να συζητηθεί και με τις άλλες πλευρές. Από πουθενά δεν μπήκε ζήτημα ή ένσταση για κείνον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.