Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Όταν ο Αντώνης Σαμαράς πρότεινε για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Κωστή Στεφανόπουλο


«Ο Κωστής Στεφανόπουλος υπήρξε ένας πολιτικός άνδρας που τίμησε όσο λίγοι τα αξιώματα, τα οποία του εμπιστεύθηκαν οι πολίτες και η Πολιτεία. Η θητεία του στο ύπατο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν απολύτως επιτυχής και υποδειγματική»...




τονίζει, σε δήλωσή του, για τον θάνατο του Κωστή Στεφανόπουλου ο Αντώνης Σαμαράς και εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στους οικείους του.

Κι ενώ όλοι οι πολιτικοί σπεύδουν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Κωστή Στεφανόπουλου για τον θάνατό του, ο Αντώνης Σαμαράς που ήταν δική του πρόταση να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας το 1995, αποφάσισε να κρατήσει μία πολύ διακριτική στάση, χωρίς φανφάρες.

Στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας το 1995, η Πολιτική Άνοιξη πρότεινε τον Κωστή Στεφανόπουλο, πρόεδρο της Δημοκρατικής Ανανέωσης (ΔΗΑΝΑ), υποψηφιότητα που στηρίχθηκε και από το ΠΑΣΟΚ. Τον Αύγουστο του 1996, η Δημοκρατική Ανανέωση προσχώρησε στην Πολιτική Άνοιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.