Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Χρηματική ποινή ρεκόρ για παιδική πορνογραφία


Γλίτωσε τη φυλακή, αλλά δεν απέφυγε την οικονομική... αφαίμαξη ένας 60χρονος παιδόφιλος που είχε συλληφθεί στον Πύργο με...


 υλικό παιδικής πορνογραφίας! Τέσσερα χρόνια μετά, καλείται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει την χρηματική ποινή «μαμούθ» που του επέβαλε το δικαστήριο.
Ο κατηγορούμενος μπορεί να χαμογέλασε όταν άκουσε την έδρα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας να του επιβάλει ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή. Σίγουρα, όμως, το χαμόγελο στο πρόσωπό του θα πάγωσε, όταν άκουσε και το χρηματικό πρόστιμο που συνόδευε την απόφαση και έφτανε το ποσό ρεκόρ των... 150.000 ευρώ!
Ο 60χρονος, που είχε συλληφθεί το 2012 από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατηγορείται ότι στον προσωπικό υπολογιστή του είχε κατεβάσει φωτογραφίες με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων, άσκησε έφεση κατά της απόφασης και θα κριθεί πλέον στην δευτεροβάθμια δίκη αν θα πληρώσει το υπέρογκο ποσό, όπως και αν θα παραμείνει ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.