Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

H MI6 παρακολουθεί τα πάντα... ακόμα και τις τουαλέτες των Starbucks! [video]


Ο 33χρονος Ρίτσι Αρκάρι, όπως κάθε πρωί, επισκέφτηκε ένα συγκεκριμένο κατάστημα της αλυσίδας Starbucks στο Λονδίνο για να πάρει τον καφέ του...




Ενώ ο καφές φτιάχνονταν, ο πελάτης ένιωσε την... φύση να τον καλεί κι έτσι κατευθύνθηκε στις αντρικές τουαλέτες. Ενώ έκανε την ανάγκη του, κοίταξε ψηλά και είδε κάτι να γυαλίζει στον εξαερισμό. Ανέβηκε πάνω στην λεκάνη και είδε πως αυτό το κάτι ήταν μια κρυφή κάμερα!

Αγανακτισμένος και θυμωμένος, φώναξε αμέσως τον μάνατζερ του καταστήματος, ο οποίος βλέποντας την κάμερα είπε «Ωχ Θεέ μου. Αυτό δεν είναι καλό»...

Την ιστορία, που κατέγραψε χθες η Βρετανική Independent, ο Ρίτσι μοιράστηκε μέσω των social media κι ενώ όλοι έσπευσαν αρχικά να κατηγορήσουν το κατάστημα, φαίνεται πως τελικά υπεύθυνοι για την κρυφή κάμερα είναι οι... συνάδελφοι του Τζέιμς Μποντ.


Βλέπετε το συγκεκριμένο κατάστημα βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα κεντρικά γραφεία της MI6 και οι Άγγλοι πράκτορες δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Ο εκπρόσωπος της μυστικής υπηρεσίας πάντως που κλήθηκε να απατήσει, εάν η κάμερα τοποθετήθηκε εκεί από την MI6, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο: «Δεν σχολιάζω θέματα που αφορούν την ασφάλεια» είπε χαρακτηριστικά, κάτι που εκλήφθηκε απ' όλους ως επιβεβαίωση της υποψίας πως υπεύθυνοι για την καταγραφή των πιο ιδιωτικών στιγμών του καταστήματος, ήταν οι Βρετανοί μυστικοί πράκτορες.

Ο Ρίτσι Άκαρι πάντως, κατηγόρησε και την διεύθυνση των Starbucks, που δεν εντόπισαν οι ίδιοι νωρίτερα την συσκευή και τόνισε πως δεν πρόκειται να επισκεφτεί ποτέ ξανά το συγκεκριμένο κατάστημα.

Ο Ρίτσι Άρκαρι πάντως δεν θα ξαναπατήσει εκεί και διαιολογημένα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.