Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

H επική γκριμάτσα της Χρυσοβελώνη στο «ευχαριστώ» του Καμμένου [video]


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στην ομιλία του κατά το τρίτο Συνέδριο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ευχαρίστησε προσωπικά...


 την Μαρίνα Χρυσοβελώνη, που αποχώρησε από την κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό, ωστόσο η ίδια δε φαίνεται να εκτίμησε ιδιαίτερα την κίνηση αυτή και μια γκριμάτσα φανέρωσε ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο αρμονικά στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ:
«Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους τους υπουργούς που ανέλαβαν εκ μέρους όλων μας το κυβερνητικό έργο και στάθηκαν όρθιοι και όρθιες σε αυτή την προσπάθεια μου ξεκινήσαμε με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την κυβέρνηση. Όλες και όλοι ήταν πετυχημένοι και εδώ θέλω δημόσια να πω ότι δεν θα πρέπει να υπάρχουν παράπονα και για τον τελευταίο ανασχηματισμό. Χαιρετίζω και την παρουσία της Μαρίνας Χρυσοβελώνη την οποία ευχαριστώ ιδιαίτερα για το εξαιρετικό έργο που έκανε ως υπουργός, να της πω ότι οι αλλαγές που έγιναν είχαν να κάνουν με την ανανέωση του σχήματος και εκείνη που βρισκόταν από την πρώτη στιγμή μαζί μας παραμένει στρατιώτης όπως όλοι. Να την ευχαριστήσω και για την συνέπειά της και για τη σκληρή δουλειά που έκανε», ανέφερε ο κ. Καμμένος και ενώ όλοι χειροκροτούσαν η κ. Χρυσοβελώνη έκανε την πιο επική γκριμάτσα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.