Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Το Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ έβγαλε ανακοίνωση για την παράνομη ΕΡΤopen!


Το Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ, που όταν βγήκε αντισυνταγματικός ο νόμος Παππά από το ΣτΕ εξέδωσε ανακοίνωση με καθυστέρηση 24ων ωρών, φαίνεται πώς έχει πολύ γρήγορα αντανακλαστικά όταν πρόκειται για την παράνομη ΕΡΤopen...



Η ΕΡΤopen ξεκίνησε την λειτουργία της όταν έπεσε μαύρο στην ΕΡΤ. Από την στιγμή, όμως, που ο ΣΥΡΙΖΑ επαναπροσέλαβε όλους τους εργαζόμενους η ΕΡΤopen δεν είχε λόγω λειτουργίας. Κάποιοι όμως φαίνεται ότι είχαν αντίθετη άποψη και προβάλλοντας κάποια απίστευτα συνδικαλιστικά επιχειρήματα αποφάσισαν ότι πρέπει να την κρατήσουν ανοιχτή, καταλαμβάνοντας με το έτσι θέλω δημόσια συχνότητα, χωρίς να πληρώσουν φράγκο στα κρατικά ταμεία!

Κι εκεί λοιπόν που το Προεδρείο της ΕΣΗΕΑ έβγαλε με μισή καρδιά ανακοίνωση για το ΣτΕ, μετά από 24 ώρες, σε ότι αφορά την ΕΡΤopen, όπου εφαρμόστηκε ο νόμος και κατασχέθηκαν τα παράνομα μέσα εκπομπής προγράμματος, φαίνεται ότι τα αντανακλαστικά τους ήταν πολύ γρήγορα. Αλήθεια, κάνουν μέλη του Προεδρείου της ΕΣΗΕΑ εκπομπή στην ΕΡΤopen;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.