Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΤΩΡΑ: Κατεβάζει ρολά, απόψε στο site του, lionnews, ο Δημήτρης Καμπουράκης


Το ειδησεογραφικό site, lionnews.gr του Δημήτρης Καμπουράκη, που έκανε μία πολλά υποσχόμενη δυναμική εμφάνιση εδώ κι ένα μήνα,



Με μια αιφνιδιαστική απόφαση, χωρίς μέχρι στιγμής να εξηγήσει τίποτα στους συνεργάτες του site, ο Δημήτρης Καμπουράκης ανακοίνωσε ότι από απόψε θα πάψει να εκπέμπει το site. Ήταν μία προσπάθεια την οποία στήριξαν απλήρωτοι εργαζόμενοι του MEGA και η αλήθεια είναι ότι έκαναν εξαιρετική δουλειά.

Παρά τις προσπάθειες που κάναμε από το Planet-Greece να μάθουμε τι κρύβεται πίσω από αυτή την αιφνίδια απόφαση, δεν καταφέραμε να μάθουμε κάι επιβεβαιωμένο, πλην μιας φημολογίας ότι ενδεχομένος η απόφαση του Δημήτρη Καμπουράκη να σχετίζεται με την υπογραφή συμφωνίας - συνεργασιας με τον όμιλο Real του Νίκου Χατζηνικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.