Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Η Toblerone μίκρυνε και οι Βρετανοί εξοργίστηκαν -Χαμός στο Twitter


Πως θα αισθανόσουν αν μία μέρα αγόραζες την αγαπημένη σου σοκολάτα και την έβλεπες μικρότερη κατά όχι μία, αλλά δύο μπάρες...


θα ένιωθες τουλάχιστον θλίψη. Αυτό, λοιπόν έπαθαν οι Βρετανοί μετά την ανακοίνωση της Toblerone ότι μικραίνε το μέγεθός της.
Συγκεκριμένα, η εταιρία που είναι γνωστή σε όλες τις χώρες του κόσμου, ανακοίνωσε κάτι που εξόργισε του Βρετανούς, οι οποίοι εκφράζουν από το πρωί όλη την δυσαρέσκειά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Με το βάρος της να μειώνεται κατά 40 γραμμάρια και το σχήμα της να μην έχει πια τόσα «κομματάκια», η εταιρία δήλωσε : Επιλέξαμε να αλλάξουμε το σχήμα για να μείνει το προϊόν προσιτό σε όλους,».



Πάντως οι Βρετανοί δεν το άφησαν να περάσεις έτσι, με το Twitter να παίρνει φωτιά με την «σοκολατένια» αλλαγή.



Άλλοι είπαν πως φταίει τo Brexit, άλλοι έκαναν πλάκα δείχνοντας την Toblerone του μέλλοντος και άλλοι απλά αναρωτήθηκαν γιατί. Το μόνο που ελπίζουμε να να μην συμβεί κάτι παρόμοιο και στην δική μας χώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.