Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Έπιασαν στο Μετρό Ομονοίας τον πορτοφολάκια των βαγονιών [video]


Μία όχι και τόσο τυχερή ημέρα είχε ένας επίδοξος κλέφτης στο μετρό της Αθήνας, όταν παρά τις επιδέξιες κινήσεις του, οι προθέσεις του έγιναν αντιληπτές από κάποιον συνεπιβάτη του και… επικράτησε το χάος...



Το περιστατικό έλαβε χώρα ένα σταθμό πριν την Ομόνοια και προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς η εμφάνιση του «πορτοφολάκια» δεν πρόδιδε τις κακές του βλέψεις.

Πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα ο οποίος εισήλθε στο βαγόνι με συνεργό (που επίσης έγινε αντιληπτός από το… γατόνι επιβάτη που έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα), ο οποίος φορώντας ακουστικά και προσποιούμενος πως ακούει μουσική, περιμένοντας αδιάφορα να περάσει η ώρα ώστε να φτάσει στον προορισμό του, στοχοποίησε το θύμα του και ήταν ένα βήμα πριν του αρπάξει κάτι από την τσάντα.

Καλύπτοντας με το αριστερό του χέρι το δεξί, με το οποίο επιχείρησε να ανοίξει την τσάντα του ανυποψίαστου διπλανού του δευτερόλεπτα προτού το μετρό φτάσει στην Ομόνοια και ανοίξουν οι πόρτες ώστε να… εξαφανιστεί, όλα έμοιαζαν να πηγαίνουν κατ’ ευχήν για τον επίδοξο κλέφτη.

Για κακή του τύχη, όμως, τόσο αυτός όσο και ο συνεργός του είχαν γίνει αντιληπτοί από κάποιον άλλον επιβάτη, ο οποίος μάλιστα τους κατέγραφε με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου. Έτσι, λίγο πριν η κλοπή λάβει χώρα, ο παμπόνηρος επιβάτης, άρπαξε τον κλέφτη φωνάζοντας του:

«Θα σου σπάσω το κεφάλι ρε, τι πας να του κάνεις; Τι πας να κάνεις εκεί; Την τσάντα του πας ν’ ανοίξεις; Βίντεο σε τραβάω μαλάκα»! Ο νεαρός προσπάθησε να δικαιολογηθεί μα ο μόνος ήχος που βγήκε από το στόμα του ήταν ένα ελαφρύ τραύλισμα, με την προφορά του να καθιστά πιθανή την μη ελληνική του καταγωγή.

Όπως όλα δείχνουν, ο νεαρός δεν θα γλίτωσε την αστυνομία. Καλό θα ήταν λοιπόν να είμαστε όλοι λίγο περισσότερο παρατηρητική στα μέσα μεταφοράς…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.