Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

"Βούλιαξαν τα Γιάννενα από την βροχόπτωση [video]


Σφοδρή καταιγίδα έπληξε το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων μετά τις 01.00 , ξημερώματα Τετάρτης...
με αποτέλεσμα απο τις μεγάλες ποσότητες νερού ,οι δρόμοι μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να μετατραπούν σε ποτάμια .
Το μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργήθηκε στην Δωδώνης ,την κεντρική λεωφόρο της πόλης και στην παραλίμνια περιοχή ,έξω απο την πύλη του κάστρου επι της Διονυσίου Φιλοσόφου και στην οδό Γαριβάλδη ,όπου και απαγορεύτηκε η διέλευση των οχημάτων απο άνδρες της Τροχαίας Ιωαννίνων που έσπευσαν στην περιοχή.Παράλληλα απο την έντονη κεραυνική δραστηριότητα σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου με τα συνεργεία της ΔΕΗ να εργάζονται για την αποκατάστασή τους .

Μεγάλα τα ύψη βροχής που καταγράφηκαν και εχθές σε διάφορες περιοχές της Ηπείρου σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών .
Στα Θεοδώριανα Αρτας το ύψος της βροχής έφτασε στα 98.8 χιλιοστά,στο Τρίστενο Ιωαννίνων στα 79.2 χιλιοστά,στο Μέτσοβο στα 68.4 χιλιοστά, και στην Αγία Κυριακή Ιωαννίνων στα 64.2 χιλιοστά.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες .

epirus-tv-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.