Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Ο Έλληνας που κέρδισε τα περισσότερα χρήματα στην ιστορία του ΟΠΑΠ [video]


Έως και προχθες αυτοί που είχαν κερδίσει τα περισσότερα χρήματα από καταβολής της κλήρωσης του Τζόκερ στην Ελλάδα ήταν οι δύο τυχεροί που μοιράστηκαν 18,4 εκατ. ευρώ το Νοέμβριο του 2014...



Το μεγαλύτερο τζακ-ποτ στην ιστορία παραμένει από τον Απρίλιο του 2010 όταν είχαν μοιραστεί σε τρεις τυχερούς, έπειτα από 14 τζακ-ποτ, 19,2 εκατ. ευρώ. Τώρα όμως νικητής ήταν μόνο ένας, έτσι ώστε τα 13,8 εκατ. ευρώ που καρπώθηκε να αποτελεί ποσό – ρεκόρ.

Το δελτίο ήταν μάλιστα τυχαίας επιλογής και αξίας μόλις τριών ευρώ, ενώ παίχτηκε στον Εύοσμο Θεσσαλονικης και συγκεκριμένα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Παναγιώτη Παπατζιλάκη στην οδό Αριστοτέλους 26 και Ρήγα Φεραίου.

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής (11/11), όπως δήλωσε ο Αλέξανδρος Παπατζιλάκης μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, η γειτονιά έχει «βουήξει» με την είδηση και όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος είναι ο τυχερός πολυεκατομμυριούχος.

«Επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός» τόνισε ο κ. Παπατζιλάκης. «Συνήθως τέτοια δελτία, τυχαίας επιλογής, καταθέτουν μεγαλύτεροι άνθρωποι», συμπλήρωσε.

Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ (1756) της Πέμπτης είναι οι: 22, 37, 6, 16, 26 και Τζόκερ ο αριθμός 9.

Στη δεύτερη κατηγορία, με πέντε επιτυχίες, βρέθηκαν εννέα δελτία που μοιράζονται το ποσό των 943.722,45 ευρώ (104.858,05 ευρώ έκαστος). Τα δύο εξ’ αυτών κατατέθηκαν επίσης στη Θεσσαλονίκη, ισάριθμα στην Κύπρο, ενώ τα υπόλοιπα σε Σύνταγμα, Αμπελοκήπους, Αιγάλεω, Καλλιθέα, Πτολεμαΐδα.

Το ποσό που θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Κυριακής 13/11/2016 είναι... μόνο 600.000 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.