Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Συνελήφθη η γυναίκα – αράχνη που σχεδίασε τη δολοφονία του ναυτικού στην Καλλιθέα


Συνελήφθη η γυναίκα - αράχνη, εγκέφαλος της δολοφονίας του 65χρονου συνταξιούχου ναυτικού, η σορός του οποίου ανακαλύφθηκε...


 έναν χρόνο μετά την εξαφάνισή του, μέσα σε καταψύκτη. Η ανατριχιαστική ανακάλυψη είχε γίνει στο διαμέρισμα της πρώην συζύγου του, στην Καλλιθέα, με την ίδια άφαντη από το χρονικό διάστημα της εξαφάνισης-δολοφονίας του, στις 15 Ιανουαρίου 2015.
Η 49χρονη Βουλγάρα, Ανέλια Αλεξάντροβα εντοπίστηκε από τις Αρχές της Βουλγαρίας, που αρχικά την είχαν χάσει από τον τόπο διαφυγής και κατοικίας της στην Βάρνα, στις 15 Νοεμβρίου, στα σύνορα Βουλγαρίας-Ρουμανίας, μαζί με τον 14χρονο γιο της, την στιγμή που προσπαθούσε να διαφύγει εκ νέου, αυτή την φορά στη Ρουμανία.
Όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος είχε εκδοθεί σε βάρος διεθνές ένταλμα σύλληψης, με αποτέλεσμα να «χτυπήσει» στο σύστημα των Βουλγάρων και να συλληφθεί.
Η Ανέλια Αλεξάντροβα κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας, την οποία εκτέλεσαν τρεις άνδρες, τους οποίους φέρεται να είχε πληρώσει με 15.000 ευρώ. Τον ενδιάμεσο για την επαφή της 46χρονης με τους δολοφόνους έκανε μία 45χρονη από την Βουλγαρία, η οποία συνελήφθη, ενώ τη μεταφορά και αποθήκευση του πτώματος του συνταξιούχου έκανε ένας έγκλειστος στις φυλακές Νιγρίτας, Βούλγαρος.
Έχει ήδη διαπιστωθεί ότι, η 46χρονη πρώην σύζυγος και κατηγορούμενη για τη δολοφονία του συνταξιούχου ναυτικού είχε καρπωθεί 230.000 ευρώ από λογαριασμό του παιδιού της, πριν διαφύγει στη Βουλγαρία, ενώ στο παρελθόν είχε φύγει και πάλι μαζί με το παιδί της, παίρνοντας κι άλλα χρήματα από κοινό λογαριασμό τους. Το ζευγάρι βρισκόταν σε χρόνια διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.