Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Νύφη σκοτώθηκε λίγο πριν φτάσει στο γάμο με ελικόπτερο [ΦΩΤΟ]


Ο γάμος ενός ζευγαριού στη Βραζιλία μετατράπηκε σε τραγωδία, όταν η νύφη...


 σκοτώθηκε μετά από συντριβή του ελικοπτέρου που θα τη μετέφερε στο σημείο όπου θα γινόταν η τελετή.
Το όνειρο της Ρόζμερι ήταν να κάνει έκπληξη στον μέλλοντα σύζυγό της φτάνοντας στο γάμο με ελικόπτερο.
Ωστόσο η μοίρα της έπαιξε τραγικό παιχνίδι, καθώς το ελικόπτερο συνετρίβη κάτω από άγνωστες συνθήκες σε μικρή απόσταση από το εκκλησάκι όπου θα παντρευόταν τον αγαπημένο της.Εκτός από την ίδια, σκοτώθηκαν επίσης ο πιλότος, ο αδελφός της και η φωτογράφος, η οποία ήταν έγκυος έξι μηνών.
Οι αρχές ερευνούν αναφορές ότι το ελικόπτερο έπεσε πάνω σε δέντρο εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, με ομίχλη και βροχή.“Όλες οι νύφες έχουν ένα όνειρο και το δικό της ήταν να φτάσει με ελικόπτερο στο γάμο, χωρίς να το γνωρίζει κανείς” είπε στα τοπικά μέσα ο Κάρλος Μπατίστα, ένας από τους οργανωτές του γάμου. Ο ίδιος αντιλήφθηκε ότι κάτι κακό συμβαίνει όταν το ελικόπτερο δεν έφτασε ποτέ στο ποδοσφαιρικό γήπεδο που βρισκόταν δίπλα στο σημείο της τελετής, όπως είχε σχεδιαστεί.
Ο σύντροφος της Ρόζμερι, ο οποίος πληροφορήθηκε την τραγική είδηση από τον ιερέα, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.