Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Ο Σκύλος του Πούτιν αγρίεψε και τρομοκράτησε Ιάπωνες δημοσιογράφους! [video]


Θερμό… επεισόδιο λίγο έλειψε να προκαλέσει στο Κρεμλίνο η Γιούμε, η οποία αρνήθηκε να ακολουθήσει το... πρωτόκολλο...


Η όμορφη σκυλίτσα ράτσας Ακίτα, η οποία δόθηκε από τον κυβερνήτη του ομώνυμου ιαπωνικού νομού στον Ρώσο πρόεδρο πριν από τέσσερα χρόνια, όταν ήταν μόλις τριών μηνών κουτάβι (ως χειρονομία ευγνωμοσύνης για τη βοήθεια που προσέφερε η Ρωσία στην περιοχή μετά από τον σεισμό και το τσουνάμι του 2011), «έδειξε τα δόντια της» σε Ιάπωνες δημοσιογράφους, τρομοκρατώντας τους. Χρειάστηκε μάλιστα η επέμβαση του ίδιου του Πούτιν για να την ηρεμήσει!
Όπως μετέδωσε το Russia Today, ο Ρώσος πρόεδρος συναντήθηκε την Τρίτη στο Κρεμλίνο με δημοσιογράφους του ιαπωνικού δικτύου Nippon TV και της εφημερίδας Yomiuri Shimbun, πριν από την επερχόμενη επίσκεψή του στην Ιαπωνία.
Όταν ωστόσο οι εκπρόσωποι των δύο Μέσων ζήτησαν να δουν την Γιούμε, τούς περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. Η Γιούμε άρχισε να γαυγίζει και να κινείται απειλητικά προς το μέρος τους. Ατάραχος ωστόσο ο Πούτιν, άρχισε να βγάζει κροκέτες από την τσέπη του, προσπαθώντας να ηρεμήσει τη σκυλίτσα του.
Τελικά τα κατάφερε χωρίς κόπο, προς μεγάλη ανακούφιση των Ιαπώνων. «Είχατε δίκιο που τρομάξατε, η Γιούμε δεν αστειεύεται, είναι σκύλος φύλακας», είπε αργότερα στους Ιάπωνες δημοσιογράφους οι οποίοι παραδέχτηκαν πως... τα χρειάστηκαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.