Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Χειροπέδες στον παρανοϊκό, που πέταξε γυναίκα από τις σκάλες του μετρό [video]Νεαρός πατέρας τριών παιδιών με καταγωγή από τη Βουλγαρία...


Η αστυνομία βρήκε τον δράστη που κλώτσησε μία ανυποψίαστη γυναίκα στα σκαλιά του Μετρό στο Βερολίνο. Το τρομαχτικό περιστατικό που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο, απαθανατίστηκε από τις κάμερες ασφάλειας με το βίντεο να κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλώντας φρίκη και αποτροπιασμό.

Οι αρχές είχαν δώσει το βίντεο στη δημοσιότητα και τελικά συνέλαβαν τον άνθρωπο που έκανε την εγκληματική ενέργεια.  Πρόκειται  για τον 27χρονο Svetoslav Stoykov, Βουλγαρικής καταγωγής, ο οποίος εξαιτίας του ντόρου που είχε προκληθεί είχε φύγει  στη Γαλλία όπου κρυβόταν σε συγγενείς του στη Νίκαια.

Σύμφωνα με τη Dailymail, o νεαρός πατέρας τριών παιδιών αποφάσισε ότι ήταν ασφαλές να επιστρέψει στο Βερολίνο και επιβιβάστηκε σε λεωφορείο της Eurolines μαζί με τη σύζυγο του.

Ο οδηγός του λεωφορείου τον αναγνώρισε, όταν ο Stoykov άρχισε να του φωνάζει για έναν συνεπιβάτη ο οποίος έκανε θόρυβο καθώς μιλούσε συνέχεια στο κινητό του. Ο οδηγός του λεωφορείου κάλεσε την αστυνομία και τον συνέλαβε όταν έφτασαν στο Βερολίνο.

Σύμφωνα με την εισαγγελία του Βερολίνου, ο 27χρονος δεν πρόβαλε καμία αντίσταση κατά τη σύλληψή του. Βρίσκεται αντιμέτωπος με 6 μήνες ως και 10 χρόνια φυλακή σε περίπτωση που καταδικαστεί για πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης.Ο 27χρονος Svetoslav StoykovΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.