Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι έδρασαν οι τρομοκράτες το πρωί

Δύο καθώς πρέπει κύριοι, οι οποίοι επέβαιναν σε εντούρο μηχανή, έφτασαν στο σημείο του Πρωτοδικείου Αθηνών, και πάρκαραν την μοτοσικλέτα στην οδό Λουίζης Ριανκούρ, στις 6.30 το πρωί. Μάλιστα, γύρισαν και είπαν σε περαστικό...


που οι κινήσεις τους κίνησαν τις υποψίες του. Του είπαν ότι "η μοτοσικλέτα χάλασε".
Επρόκειτο για μοτοσικλέτα τύπου Enduro, με βαλιτσάκι. Όπως αποδείχθηκε, μάλιστα, η μοτοσικλέτα είχε κλαπεί χθες το βάρυ από την περιοχή του Γαλατσίου.

Σε ότι αφορά την παρατηρητικότητα αυτού του ανθρώπου και τα γεγονότα το πρωί, αυτό που εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος στον Τηλεοπτικό Σταθμο ΣΚΑΪ, ήταν ότι είδε τους δύο αναβάτες της μηχανής, αμέσως μόλις την άφησαν στο πρωτοδικείο, με μούρη προς το πεζοδρόμιο, έφυγαν πεζή, με κατεύθυνση προς το Γηροκομείο. Ο ένας σταμάτησε στο καρτοτηλέφωνο και έκανε ένα σύντομο τηλεφώνημα, και ο δεύτερος κατευθύνθηκε προς το γηροκομείο, όπου περίμενε συνεργός τους σε ένα λευκό ΒΑΝ αυτοκίνητο, χωρίς διακριτικά. Μάλιστα παρατήρησε ότι και οι τρεις ήταν οπλισμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.