Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Οι... ντιντήδες, οι... κωλοτούμπες και η ανησυχία στη ΝΔ

Από εκεί που ξεσπάθωνε, ξαφνικά έκανε... κωλοτούμπες, χθες το βράδυ! Προβληματι- σμένη εμφανίζεται από τη μία η Ρηγίλλης από την έκταση που πήρε το θέμα του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη...


ο οποίος σε αρθρογραφία του στην ιστοσελίδα antinews.gr ανέφερε ότι «η ΝΔ χρειάζεται ιδεολογικούς μαχητές και όχι ντιντήδες» όπως σας είχα σχετικά ενημερώσει.
Κύκλοι της Ρηγίλλης παρενέβησαν πυροσβεστικά διαρρέοντας ότι «ο κ. Κρανιδιώτης δεν έχει επίσημη θέση στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Δεν είναι σύμβουλος του κ. Αντώνη Σαμαρά. Αλλά είναι ένα απλό μέλος του κόμματος, που επικοινωνεί τις απόψεις του». Οι ίδιοι κύκλοι διευκρινίζουν ότι ο κ. Κρανιδιώτης είναι πολιτικός φίλος του προέδρου του κόμματος αλλά οι απόψεις που εκφράζει είναι καθαρά προσωπικές και σε καμία περίπτωση δεν απηχούν την ηγεσία ή άλλους συνεργάτες του κ. Σαμαρά.

«Δεν εννοούσα συγκεκριμένα πρόσωπα", είπε αργά το βράδυ, ανασκευάζοντας τις δηλώσεις του, προσθέτοντας: "η άποψή μου είναι σκληρή γιατί η εποχή είναι σκληρή», είπε στο ΣΚΑΪ ο δικηγόρος, πρόεδρος του δικτύου 21 και συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης με αφορμή άρθρο του που αναφέρει ότι «η ΝΔ χρειάζεται ιδεολογικούς μαχητές και όχι ντιντήδες». Τέλος υποστήριξε πως το κείμενό του αφορούσε όλο το πολιτικό φάσμα και τις πολιτικές συμπεριφορές, σημειώνοντας πως δεν στράφηκε κατά του Κώστα Καραμανλή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.