Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 15/03/2011

Καλό και ζεστό καιρό με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας και μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα δυτικά...



περιμένουμε την Τρίτη 15 Μαρτίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 20 στη Δυτική Ελλάδα, από 4 έως 22 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 8 έως 19 στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 22-23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, στο Αιγαίο μέτριοι και στο Ιόνιο ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις.

Καλό και υγρό καιρό με λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 16 - 17 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Ζεστό και υγρό καιρό με λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.