Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Βρήκαν γενετικό υλικό του Στρος Καν στα ρούχα της καμαριέρας!

Τελικά υπήρξε ή δεν υπήρξε επαφή; Γιατί να έγινε απόπειρα βιασμού και να "πυροβόλησε" στον αέρα... κάπου δεν κολλάει το σενάριο...




Στο δείγμα που ελήφθη από την στολή της καμαριέρας βρέθηκαν ίχνη σπέρματος του Στρος-Καν, έγραψε η Wall Street Journal επικαλούμενη ανώνυμες πηγές της αστυνομίας.

Μία άλλη ανώνυμη πηγή δήλωσε στην εφημερίδα New York Times ότι το αποτέλεσμα της εξέτασης στηρίζει και τις δύο θέσεις για το περιστατικό της 14ης Μαϊου στο ξενοδοχείο Sofitel της Νέας Υόρκης, δηλαδή τόσο της κατηγορούσας αρχής που κάνει λόγο για ερωτική επαφή δια της βίας, όσο και της υπεράσπισης που μιλάει για ερωτική επαφή με συναίνεση.

Tα αποτελέσματα της εξέτασης DNA είναι τα πρώτα που επιβεβαιώνουν ότι υπήρξε ερωτική επαφή ανάμεσα στον 62χρονο Στρος-Καν και την 32χρονη καμαριέρα.

Τα αποτελέσματα της εξέτασης από δείγμα που ελήφθη από τη μοκέτα στη σουΐτα του Στρος-Καν αναμένονται, σύμφωνα με τους Times.

Μήπως τελικά η καμαριέρα ήταν βαλτή... να του κουνήσει την ουρά της, κι όταν τελείωσε η πράξη άρχισε τους ισχυρισμούς περί απόπειρας βιασμού, έχοντας τσεπώσει αρκετά δολάρια νωρίτερα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.