Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ξεσηκώνονται για τον ΟΦΗ κι όχι για τα οικονομικά μέτρα!

Θα τρελαθούμε τελείως! Οι οπαδοί του ΟΦΗ σκέφτονται να πάρουν ακόμη και καράβια και να έρθουν στην Αθήνα να διαδηλώσουν για την απόφαση της ΕΠΟ να μην αφήσει την ομάδα τους...




να διεκδικήσει την άνοδό της στη Super League εξαιτίας ελλείψεων στον φάκελο της ομάδας!

Να ανέβουν στην Αθήνα για να διαδηλώσουν για τα μέτρα που μας έχουν επιβάλει ξένες δυνάμεις να πάρουμε δεν το έχουν σκεφτεί καν! Να διαμρτυρηθούν για τη ζωή τους δηλαδή, για το μέλλον τους! Τόσο οι οπαδοί του ΟΦΗ, όσο και άλλων ομάδων, δεν έχουν καταλάβει ότι οι ομάδες πλέον είναι Ανώνυμες Εταιρείες... επιχειρήσεις δηλαδή. Σε λίγο δε θα βρίσκουν ένα κομμάτι ψωμία να φάνε κι αυτοί βγαίνουν στους δρόμους για την ομάδα τους!

Μάλιστα, χθες το βράδυ έσπασαν και την πόρτα της ΔΟΥ Ηρακλείου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση κατά της ομάδας τους. 

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.