Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ: Μακελειό στο Ηράκλειο Κρήτης - 43χρονος έσφαξε την γυναίκα του Δ/ντη του ΑΤ Ηρακλείου, χαροπαλεύει ο ίδιος και μία κοπέλα

Λουτρό αίματος στο Ηράκλειο της Κρήτης, πριν από λίγο...




Ένας 43χρονος κρητικός, τράβηξε μαχαίρι κι έσφαξε την σύζυγο του Διευθυντή υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου ενώ τραυμάτισε τον ίδιο και μία κοπέλα πολύ σοβαρά με το ίδιο μαχαίρι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 53χρονος Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. πήγε μαζί με την γυναίκα του επίσκεψη στο σπίτι που νοίκιαζαν σε μία 35χρονη. Το σπίτι ήταν προίκα της γυναίκας του αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece, η 35χρονη νοικιάρισσα είχε τηλεφωνήσει το πρωί στον αστυνομικό και του ζήτησε να την επισκεφθεί γιατί ο 43χρονος (μετέπειτα δράστης) γείτονάς της την παρενοχλούσε, πολλές φορές κάνοντάς της σχόλια εξαιρετικά χυδαία. Η 35χρονη, παρακάλεσε τον Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. να κάνει χρήση και της ιδιότητάς του και να προβεί σε συστάσεις, προκειμένου να την αφήσει ήσυχη.

Στις 9.00 το βράδυ, ο αστυνομικός με τη σύζυγό του, η οποία και φαίνεται ως η ιδιοκτήτρια του σπιτιού στα συμβόλαια πήγαν, χτύπησαν την πόρτα του 43χρονου, μαζί με την 35χρονη κοπέλα, προκειμένου να ζητήσουν να μην την ξαναενοχλήσει. Όμως ο 43χρονος είχε αντίθετη γνώμη.

Πήρε ένα μεγάλο μαχαίρι που είχε και μετέτρεψε την πολυκατοικία σε λουτρό αίματος. Η 45χρονη σύζυγος του αστυνομικού βρήκε ακαριαίο θάνατο, από τα πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι που της κατάφερε ο αδίστακτος φονιάς, ο οποίος στο μεταξύ, επιτέθηκε και κατά τους αστυνομικού όπως και της 35χρονης γυναίκας.

Τους σώριασε βαριά τραυματισμένους, σε λίμνη αίματος κι αμέσως μετά προσπάθησε να εξαφανιστεί.

Στις 11.00 τη νύχτα, συνελήφθη από τους αστυνομικούς, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες που άκουγαν τις κραυγές απόγνωσης των θυμάτων του αδίστακτου μακελάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.