Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΡΙΣΕ: Τώρα αρχίζουμε και καταλαβαίνουμε την κρίση


Απ' ότι μπορούμε να συμπεράνουμε, βάσει διεθνών αναλύσεων οικονομολόγων αλλά και τις δηλώσεις Τρισέ, τώρα ξεκινάει η κρίση! Μέχρι τώρα ζούσαμε απλά τα προεόρτια...




Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπζας διαβεβαιώνει πλέον πως η ευρωζώνη αρχίζει να... καταλαβαίνει το πρόβλημα κρίσης χρέους που έχει πλήξει τους τελευταίους μήνες την Ευρωζώνη.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Τρισέ, η Ευρωζώνη δεν είναι σε "κατάσταση άρνησης", ωστόσο αυτό που χρειάζονται οι χώρες-μέλη της Ευρωζώνης είναι χρόνος για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της νέας εποχής.
"Είμαστε αντιμέτωποι με μία παγκόσμια κρίση που συνδέεται με τους κινδύνους που απορρέουν από τα δημόσια χρέη. Είμαστε το επίκεντρο αυτής της παγκόσμιας κρίσης", καταλήγει.

Συτη συνέχεια, όμως, ο πρόεδρος της ΕΚΤ προσπάθησε να ρίξει τους τόνους σχετικά με τις εκκλήσεις προς την Ευρωζώνη ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία λήψης συγκεκριμένων αποφάσεων για την αντιμετώπιση της συγκεκριμένης κρίσης χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.