Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Η Γκαγκάκη για το πρωινό του ΑΝΤΕΝΝΑ

Η Κατερίνα Γκαγκάκη λίγο πριν ανοίξει αυλαία το νέο πρωινό του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στην εκπομπή...

«Είναι ένα σίριαλ, το οποίο χτίζεται μάλλον από τα άλλα μέσα, ακριβώς στη λογική ότι μέχρι τώρα θα έπρεπε σύμφωνα με τις άλλες χρονιές να έχει κάτι ανακοινωθεί. Δεν είναι όμως τόσο σίριαλ, χτίζεται μια νέα εκπομπή, χτίζεται κάτι διαφορετικό. Δεν είναι καθόλου παράλογο, όταν μιλάμε για κάτι το οποίο ξεκινάει στα μέσα Οκτώβρη, αυτή τη στιγμή που στην ουσία είμαστε ένα μήνα πριν, να συζητάμε ακόμα πράγματα».
Όταν η συζήτηση έφτασε στον Γιώργο Παπαδάκη και τη δομή της εκπομπής η κ.Γκαγκάκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχει ανακοινωθεί πολύ νωρίς, ότι ο Γιώργος Παπαδάκης θα είναι το βασικό κομμάτι του νέου πρωινού, αλλά με μια νέα διάσταση. Παρ’ όλα αυτά έχω την αίσθηση, ότι αξίζει τον κόπο η αναμονή.Έχουμε πάρει μια στρατηγική απόφαση, είναι πολύ ξεκάθαρο αυτό που έχουμε αποφασίσει τα τελευταία χρόνια, ότι αν δεν μπουν οι τελικές υπογραφές, δεν βγάζω επίσημη ανακοίνωση, άρα δεν μπορώ να επικυρώσω και να επιβεβαιώσω τίποτα. Είναι κοντά στην πραγματικότητα όλα αυτά τα οποία ακούγονται σε ότι αφορά τα πρόσωπα, αλλά επειδή είναι κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει και είναι μια καινούργια συνταγή, είναι επόμενο να συζητείται έτσι λίγο πριν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.