Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011

ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ: Έτσι βούλιαξε το ALTER. Διαβάστε τους μισθούς - κροίσων που έπαιρναν golden... δημοσιογράφοι και στελέχη


Νομίζετε ότι οι Γιαννίκος και Κουρής ευθύνονται αποκλειστικά για την κατάρρευση του Alter; Κι όμως, υπήρχαν δίπλα τους μία στρατιά από golden boys - δημοσιογράφους και στελέχη που λάμβανουν μισθούς, που ίσως να ζήλευαν ακόμη και... εφοπλιστές. Διαβαστε, στο planet-greece, πόσα έπαιρνε ο Αυτιάς, ο Ρομπέν... της Εκάλης Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Χαρδαβέλλας με τα UFO του, o... χρυσός Νίκος Χατζηνικολάου (τα λεφτά του είναι... Real!!!), η Miss Marple... Νικολούλη, ο χαφιές της ΕΥΠ (ο ίδιος το παραδέχθηκε) Γιώργος Τράγκας και πολλά μεγαλοστελέχη στο πρόγραμμα κτλ. Δείτε τα νούμερα και ζαλιστείτε....
Στέλνουμε αυτή την επιστολή για να ενημερώσουμε πως έγινε το μεγάλο φαγοπότι στο τηλεοπτικό σταθμό ALTER. Οι αληθινές αιτίες της χρεοκοπίας του ALTER δεν είναι όλα αυτά που δημοσιεύτηκαν και διέρρευσαν από τον Γ. Κουρή για τις σπατάλες του καλού του συνεταίρου  Κ. Γιαννίκου ( όπως η πληρωμή από τον σταθμό της προσθετικής στήθους γνωστής παρουσιάστριας, τα ακριβά αυτοκίνητα που παραχωρούσαν σε διευθυντές ακόμα και σε κάποιον που ενώ είχε αποχωρήσει από την εταιρεία εξακολουθούσε να χρησιμοποιεί εταιρικό αυτοκίνητο κλπ). Οι αιτίες του κακού βρίσκονται αλλού. 

Το 2009 οι «μαγειρεμένες» οικονομικές καταστάσεις παρουσίαζαν μια ακόμα κερδοφόρα χρονιά με  έσοδα και εισπράξεις ανθηρές. Όλα αυτά όμως απείχαν πολύ από την πραγματικότητα. Και βέβαια η φούσκα δεν άργησε να σκάσει με θύματα εμάς τους εργαζομένους. Στις δημοσιευμένες οικονομικές καταστάσεις για τα έτη 2005-2009 οι αμοιβές που δόθηκαν σε διευθυντικά στελέχη και μέλη ΔΣ ανέρχονταν σε αστρονομικά ποσά. Μόνο για το 2009 οι αμοιβές ανέρχονταν σε 5.523.430€. Φαίνεται όμως πως όλα αυτά τα χρόνια κανείς ελεγκτικός μηχανισμός δεν έδωσε σημασία. Κανείς δεν αναρωτήθηκε πως γίνεται μια εταιρεία από την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο το 2000 και μετά να μην έχει δώσει μέρισμα στους μικρομετόχους της αλλά να σκορπίζει όλα αυτά τα χρόνια τεράστια ποσά στα μέλη του Δ.Σ. που τυχαίνει να είναι και μεγαλομέτοχοί της. 

Εμείς θα τολμήσουμε να σας αναφέρουμε ενδεικτικά για το έτος 2009 τις σκανδαλώδεις αμοιβές των μελών του ΔΣ, των διευθυντικών στελεχών και των τηλεοπτικών αστέρων (δεν ξέρουμε βέβαια, αν εσείς θα τολμήσετε να τις δημοσιεύσετε). Δικά σας λοιπόν τα σχόλια για τις αμοιβές της ντροπής.

ΑΜΟΙΒΕΣ ΜΕΛΩΝ Δ.Σ ετησίως: από 350.000 -450.000€ (μεικτά) ο καθένας. 

Τα μέλη του ΔΣ  το έτος 2009 ήταν Κ. Γιαννίκος, Γ. Κουρής, Α. Κουρής, Β. Κοσμόπουλος, Χ. Πεχλιβανίδου, Α. Κοντοδήμου, Ξ. Βαλέττας.

ΑΜΟΙΒΕΣ  ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ετησίως:

Κοσμάς Σφαέλος, Διευθυντής Ειδήσεων, 420.000€  και μέσω της Κυπριακής offshore εταιρείας GARSTON INVEST 232.500€. Σύνολο  652.500€. Είναι να αναρωτιέστε όλοι τι έκανε αυτός ο διευθυντής και άξιζε τόσα πολλά. Εμείς πάντως ξέρουμε και θα αναφερθούμε σύντομα στο έργο του.

Αρχοντούλα Παπαπαναγιώτου, Διευθύντρια Νομικής Υπηρεσίας, 420.000€. «Φύλακας άγγελος» όχι του ALTER αλλά του επί πολλά χρόνια συνεργάτη της  Κ. Γιαννίκου. Μέσω της «Συμμετοχικής Επενδυτικής Θεαμάτων» φαίνεται να έχει αγοράσει την πλειοψηφία των μετοχών του Γιαννίκου στην θεατρική επιχείρηση ΕΛΛ.ΘΕΑ .

Βασίλης Κοσμόπουλος, Γενικός Διευθυντής και μέλος ΔΣ 420.000€. Εκτός της αμοιβής του  έπαιρνε και αμοιβή μέλους Δ.Σ. Συνολική αμοιβή  720.000€. Ο «Διπλός ρόλος» θέλει και διπλή αμοιβή.

Στέλιος Πανταζόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής, 520.000€, Θεοφύλακτος Οικονομίδης, Οικονομικός Διευθυντής 100.000€, Δημήτρης Στολίδης Προϊστάμενος στην Οικονομική Διεύθυνση 85.000€, και οι τρεις τα «αγαπημένα» παιδιά του Γιαννίκου.  Αθανασία Γοργόλη, Διευθύντρια Προσωπικού, 93.000€.

Δεν ήταν κακή αμοιβή για κάποια που ξεχνούσε να πατάει το πόδι της στον σταθμό και ασχολούταν συνεχώς με την ξενοδοχειακή επιχείρηση που διατηρούσε στην Σίφνο. Να είναι τυχαίο άραγε ότι πριν ξεσπάσει το τσουνάμι στον σταθμό οι Πανταζόπουλος, Γοργόλη και Στολίδης  παραιτήθηκαν για να συνταξιοδοτηθούν και να πάρουν κανονικά τις αποζημιώσεις τους;

ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ετησίως:

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Ρομπέν της Εκάλης 2.600.000€. Κώστας Χαρδαβέλλας 760.000€. Εσείς τουλάχιστον Μάκη και Κώστα δεν θα έπρεπε να προβάλετε στο zougla το βιντεάκι με τον συλληφθέντα αγαπημένο σας εργοδότη Κ. Γιαννίκο που τόσο πολύ σας στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια. Αχάριστα  παιδιά, μην δείτε κάποιον να γονατίζει.

Νίκος Χατζηνικολάου 1.000.000 €. Νικολάκη τι να πούμε για σένα; Και εμείς με τέτοια αμοιβή δεν θα εγκαταλείπαμε τον σταθμό τουλάχιστον μέχρι τις 7 Ιανουαρίου…του 2017.

 Αγγελική Νικολούλη 610.000€. Miss Marple πώς να μην ευγνωμονείς τον εργοδότη σου Κώστα Γιαννίκο, όταν φρόντιζε ο σταθμός όλα αυτά τα χρόνια να σου πληρώνει ακόμα και το φόρο εισοδήματος. Βέβαια δεν νομίζουμε να πιστεύεις ότι είσαι η μοναδική.

Γιώργος Τράγκας 300.000€. Αλήθεια Γιωργάκη γιατί δεν εμφανίστηκες να υποστηρίξεις την παρέμβαση της εταιρείας σου DYNAMIC COMMUNICATION κατά της αίτησης για την υπαγωγή του ALTER στο άρθρο 99; Μήπως γιατί τσέπωσες το παραδάκι ενώ εμείς οι εργαζόμενοι παραμένουμε για πολλούς μήνες απλήρωτοι; (πρόσεξε γιατί καμιά φορά και οι τοίχοι έχουν αυτιά!!!)

Να μην μιλήσουμε για τις offshore εταιρείες που όλα αυτά τα χρόνια εισέπρατταν εκατομμύρια ευρώ.  Ή μήπως δεν εισέπρατταν; Μήπως ήταν εικονικές συναλλαγές και υπερτιμολογήσεις; Μήπως να μας απαντήσουν γι’ αυτό οι ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ της ΠΕΙΡΑΙΩΣ και της MARFIN; Αν όχι πάλι μήπως να μας λύσουν την απορία οι  ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, η ΣΔΟΕ, η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ, οι ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ, οι  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ και όλοι όσοι εθελοτυφλούσαν για πολλά χρόνια; 

Πως γίνεται μια εταιρεία που έχει μετοχικό κεφάλαιο 8.000.000€ να αγοράζει από το 2006 έως και το 2009 πρόγραμμα (ταινίες) αξίας  περίπου 420.000.000€; Και πως αυτή η εταιρεία το 2010 εμφανίζει ξαφνικά ζημιές  και δεν μπορεί να πληρώσει όλους εμάς; Δεν είναι η  οικονομική κρίση που έπληξε το κανάλι. Είναι η απληστία των λίγων που έπληξε  εμάς τους πολλούς.  Όσο και αν τους βολεύει η πτώχευση, είναι πλέον σίγουρο ότι δεν θα κουκουλώσει τα εγκλήματα τους εις βάρος  μας. Διαμηνύουμε στους υπευθύνους ότι τους τίτλους τέλους θα τους γράψουμε εμείς. Εμείς που συμπληρώσαμε τα κομμάτια του puzzle

                                                                        Απλήρωτοι εργαζόμενοι ALTER

Υ.Σ  Αλήθεια κ. Γιαννίκο και κ. Κουρή  πόσο να κοστολογείται η κάθε ταινία που αγοράζατε;

                                                                                                            ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ • Διαβάστε ΕΔΩ την απάντηση του Κ. Χαρδαβέλλα στο planet-greece

8 σχόλια:

 1. Όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να πληρώνονται. Τα ποσά των αμοιβών του Χαρδαβέλλα ή της Νικολούλη π.χ. δε θα έπρεπε να μας νοιάζουν. Έκαναν μια δουλειά και πληρώθηκαν. Το ίδιο ισχύει και για τους αφανείς ήρωες των εκπομπών, οι οποίοι μένουν απλήρωτοι. Πήραν πολλά οι παρουσιαστές και οι μεγαλό-δημοσιογράφοι; Ίσως. Αλλά πουλάνε ένα προϊόν και αναλόγως πληρώνονται. Δε γίνεται να παίρνει τον ίδιο μισθό η καθαρίστρια π.χ. με τη Νικολούλη. Δε κάνουν την ίδια δουλειά κι η σύγκριση είναι άδικη. Προσωπικά είμαι πάντα υπέρ των εργαζόμενων και συγχαίρω τους εργαζόμενους του Alter για τον αγώνα τους. Αλλά να στρέφουμε τα βέλη μας στη σωστή κατεύθυνση.
  Μου είπε ο άντρας μου, είναι δυνατόν να παίρνει τόσα λεφτά ο Χατζηνικολάου; Και του απάντησα, να πάει εκείνος να πει τις ειδήσεις και ας πάρει τα μισά. Επειδή είμαστε όλοι οι υπόλοιποι κακοπληρώμενοι, η λύση δεν είναι να χάσουν οι άλλοι, αλλά να κερδίσουν αυτά που αξίζουν κι οι υπόλοιποι. Ευχαριστώ, καλή χρονιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. To ανωτέρω κείμενο ΔΕΝ είναι αληθές κυρίως διότι οιεργαζόμενοι του ΑΛΤΕΡ, δεν είναι οι συντάκτες του, καθότι ενημερώθηκα εγγράφως από τους ίδιους σε σχετική μου επικοινωνία. Υπάρχει και σχετική ανάρτηση διάψευσης στο δικό τους blog!
  http://www.ergazomenoialter.blogspot.com/2011/12/alter_8143.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αγαπητέ φίλε, οι εργαζόμενοι του ALTER από το blog πού μας αναφέρεις, δεν διέψευσαν το περιεχόμενο της καταγγελίας αλλά το ότι αυτοί ήταν οι συντάκτες. Για να το έχουμε αναρτήσει, όμως, σημαίνει ότι κάποιοι μας το έστειλαν, οι οποίοι προφανώς και είναι εργαζόμενοι κι αυτοί! Κι αυτοί οι "κάποιοι" έχουν ονοματεπώνυμα και mail, επίσης!

  Ευχαριστούμε για το σχόλιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αγαπητέ Administrator, ευχαριστώ για τη δημοσίευση, αλλά επέτρεψε μου να διευκρινήσω τα κάτωθι:

  1. Το αν κάποιοι από αυτούς, έστω επώνυμα, προέβησαν στη σχετική καταγγελία, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή συντάχθηκε από τους εκπροσώπους τους με τίτλο "απλήρωτοι εργαζόμενοι ALTER" , που προφανώς έχουν και την πλειοψηφία των αγωνιζομένων εργαζομένων του ALTER και άρα είναι προφανές ότι αρνούνται να υιοθετήσουν το περιεχόμενο της. Ακόμη και αν είναι αληθές και για να πράξουν κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να έχουν ατράνταχτα στοιχεία και με τα οποία θα είχαν προσφύγει ήδη στη δικαιοσύνη και θα τα είχαν βγάλει στον "αέρα", μαζί με τις λοιπές κάρτες. Και όταν έχουν τόσο αδιάσειστα στοιχεία, όπως βλέπουμε, έχουν τον περίσσιο και προτόγνωρο θα έλεγα, θάρρος που χρειάζεται και τα εκπέμπουν σε εθνική εμβέλεια εώς και σήμερα (παρά τις προσπάθειες φίμωσης που επίσης είδαμε...πομπός Υμηττού, digea, κλπ) !

  2.Συνεπώς θα έπρεπε να υπάρχουν ξεκάθαρα τα ονόματα των συντακτών αυτής, ή σχετική από μέρους σας διευκρίνιση, ώστε να μην υπάρχει παραπλάνηση με τον όρο "εργαζόμενοι ΑLTER" που αφορά τους επίσημους εκπροσώπους των απλήρωτων εργαζομένων του σταθμού.

  3. Ως θα πρόσεξες ο αρχικός σχολιασμός μου <<...ΔΕΝ είναι αληθές κυρίως διότι οι εργαζόμενοι του ΑΛΤΕΡ, δεν είναι οι συντάκτες του...>> , αφορούσε αμφισβήτηση για των/τους υπογράφοντες την παρούσα και όχι σε αυτό καθ' αυτό το περιεχόμενο αυτής.

  4. Διευκρινίζω ότι δεν είχα, ούτε έχω καμία σχέση και σε κανένα επίπεδο με το σταθμό ALTER, τον όποιο εργαζόμενο εκεί (πρώην, ή νυν), ή άλλο ΜΜΕ. Δυστυχώς κατά καιρούς λαμβάνω (όπως όλοι μας), πολλά μηνύματα με αναξιόπιστο, ή παραπλανητικό περιεχόμενο μέσω ίντερνετ και πλέον φροντίζω σε όσα κρίνω σκόπιμο, να ελέγχω την αξιοπιστία τους, με επικοινωνία απευθείας με την "πηγή". Έχω φυσικά αν θέλετε (μόνο με σχετική όμως άδεια τους) και το σχετικό απαντητικό μήνυμα τους σε εμένα, στη διάθεση σας.

  5. Αν και εφόσον έχω την άδεια σας, τους όποιους σχολιασμούς εδώ, θα τους κοινοποιήσω και πάλι, ενημερωτικά στο e-mail των επίσημων εκπροσώπων τους ( ergazomenoialter@gmail.com ).

  Eυχαριστώ θερμά για τη φιλοξενία.
  ------------------------------------------------------------------------------------------------


  Τα δικά μου στοιχεία σας τα δίνω, αλλά θα επιθυμούσα να μη δημοσιευθούν, για ευνόητους λόγους τυχών κακόβουλης παρενόχλησης από τρίτους:

  Χρήστος Παπαδόπουλος
  cps424@yahoo.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αγαπητέ Administrator, ευχαριστώ για τη δημοσίευση, αλλά επέτρεψε μου να διευκρινήσω τα κάτωθι:

  1. Το αν κάποιοι από αυτούς, έστω επώνυμα, προέβησαν στη σχετική καταγγελία, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή συντάχθηκε από τους εκπροσώπους τους με τίτλο "απλήρωτοι εργαζόμενοι ALTER" , που προφανώς έχουν και την πλειοψηφία των αγωνιζομένων εργαζομένων του ALTER και άρα είναι προφανές ότι αρνούνται να υιοθετήσουν το περιεχόμενο της. Ακόμη και αν είναι αληθές και για να πράξουν κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να έχουν ατράνταχτα στοιχεία και με τα οποία θα είχαν προσφύγει ήδη στη δικαιοσύνη και θα τα είχαν βγάλει στον "αέρα", μαζί με τις λοιπές κάρτες. Και όταν έχουν τόσο αδιάσειστα στοιχεία, όπως βλέπουμε, έχουν τον περίσσιο και προτόγνωρο θα έλεγα, θάρρος που χρειάζεται και τα εκπέμπουν σε εθνική εμβέλεια εώς και σήμερα (παρά τις προσπάθειες φίμωσης που επίσης είδαμε...πομπός Υμηττού, digea, κλπ) !

  2.Συνεπώς θα έπρεπε να υπάρχουν ξεκάθαρα τα ονόματα των συντακτών αυτής, ή σχετική από μέρους σας διευκρίνιση, ώστε να μην υπάρχει παραπλάνηση με τον όρο "εργαζόμενοι ΑLTER" που αφορά τους επίσημους εκπροσώπους των απλήρωτων εργαζομένων του σταθμού.

  3. Ως θα πρόσεξες ο αρχικός σχολιασμός μου <<...ΔΕΝ είναι αληθές κυρίως διότι οι εργαζόμενοι του ΑΛΤΕΡ, δεν είναι οι συντάκτες του...>> , αφορούσε αμφισβήτηση για των/τους υπογράφοντες την παρούσα και όχι σε αυτό καθ' αυτό το περιεχόμενο αυτής.

  4. Διευκρινίζω ότι δεν είχα, ούτε έχω καμία σχέση και σε κανένα επίπεδο με το σταθμό ALTER, τον όποιο εργαζόμενο εκεί (πρώην, ή νυν), ή άλλο ΜΜΕ. Δυστυχώς κατά καιρούς λαμβάνω (όπως όλοι μας), πολλά μηνύματα με αναξιόπιστο, ή παραπλανητικό περιεχόμενο μέσω ίντερνετ και πλέον φροντίζω σε όσα κρίνω σκόπιμο, να ελέγχω την αξιοπιστία τους, με επικοινωνία απευθείας με την "πηγή". Έχω φυσικά αν θέλετε (μόνο με σχετική όμως άδεια τους) και το σχετικό απαντητικό μήνυμα τους σε εμένα, στη διάθεση σας.

  5. Αν και εφόσον έχω την άδεια σας, τους όποιους σχολιασμούς εδώ, θα τους κοινοποιήσω και πάλι, ενημερωτικά στο e-mail των επίσημων εκπροσώπων τους ( ergazomenoialter@gmail.com ).

  Eυχαριστώ θερμά για τη φιλοξενία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αγαπητέ φίλε, ευχαριστούμε και πάλι θερμά για την επικοινωνια. Το γεγονός ότι δημοσιοποιούμε όλα μάς στέλνετε σαφώς και δεν είναι κρυφό. Συνεπώς εννοείται ότι μπορείτε να τα κοινοποιήσετε όπου επιθυμείτε.

  Να διευκρινίσουμε ό,τι σαφώς και τηρούμε ΠΑΝΤΑ αποστάσεις από κάθε καταγγελία, της οποίας γινόμαστε αποδέκτες, και βέβαια ΔΕΝ την υιοθετούμε.

  Ανεξάρτητα του αν οι συγγραφείς ή ο συγγραφέας των καταγγελόμενων είναι απλήρωτος εργαζόμενος/οι που ενήργησε/αν αυτοβούλως, το γεγονός ότι ΜΟΝΟ ο Κώστας Χαρδαβέλλας μάς απέστειλε (και προς τιμήν του) επιστολή διάψευσης, μαζί με διευκρινιστικά στοιχεία, σίγουρα αποτελεί ένα στοιχείο προβληματισμού.

  Την πολιτική και την πορεία των "απλήρωτων εργαζόμενων του ALTER" δεν θα την καθορίσουμε εμείς. Όμως θα μας επιτρέψετε να χαράξουμε τη δική μας αυτόνομη πορεία στο κομμάτι της ενημέρωσης και αναζήτησης της αλήθειας, πού είναι και το κύριο ζητούμενο.

  Και τονίζουμε, κανείς - πλην του κου Χαρδαβέλλα και κάποια αόριστα τιτιβίσματα στο twitter από τον κο Χατζηνικολάου - δε βγήκε να διαψεύσει τα παραπάνω. Αυτό μάς προβληματίζει κι αυτό θίγουμε. Το εάν ανταποκρίνονται τα νούμερα 100% στην πραγματικότητα είναι κάτι πού πλέον πρέπει να ερευνήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι και βέβαια οι αποστολείς - συγγραφείς του mail, το οποίο μας εστάλη από δύο (2) διαφορετικά άτομα!

  Και πάλιευχαριστούμε πολύ για την επικοινωνία μαζί μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Σαφώς και εκτιμώ βαθύτατα την δημοσιοποίηση των όποιων αμφισβητήσεων και ενστάσεων μου, που δείχνει την έντιμη στάση σας.
  Παρότι πολλά από αυτά που γράψατε ως απάντηση σας με βρίσκουν σύμφωνο, επιτρέψτε μου για ακόμη μία φορά να θέσω τόσο στην κρίση τη δική σας, αλλά και κυρίως των υπόλοιπων αναγνωστών σας, ότι, ΑΚΡΙΒΩΣ η επιστολή του κ. Κ.Χαρδαβέλλα, η οποία και πολύ ορθά αφορά μόνο το δικό του πρόσωπο, ουσιαστικά διαψεύδει και μέρος έστω του περιεχομένου! Η φράση του:

  <<... Στην περίπτωση που δεν το πράξουν, τους χαρακτηρίζω αλήτες, που παίζουν με την απελπισία των απλήρωτων εργαζόμενων του Alter...>>,

  και με την οποία προκαλεί ευθέως, στην έστω ΑΝΩΝΥΜΗ, υποβολή σχετικών στοιχείων στο ΣΔΟΕ (σημ: από τις ελάχιστες δημόσιες ελεγκτικές/αστυνομικές δημόσιες αρχές, που η κείμενη νομοθεσία επιβάλλει σαφέστατα και την εξέταση οποιασδήποτε ανώνυμης καταγγελίας! Σε κάθε άλλη δημόσια υπηρεσία, ο νόμος ορίζει η όποια ανώνυμη καταγγελία -μέσω φαξ, e-mail- να τίθετε στο αρχείο, ανεξαρτήτως περιεχομένου), δείχνει θαρρώ την αξιοπιστία των ισχυρισμών του και όχι των όποιων τελικά συντακτών της καταγγελίας.
  Τώρα αν οι άλλοι συνάδελφοι του που αναφέρονται ονομαστικά, δεν έχουν ασχοληθεί με το θέμα, ίσως και να είναι απλά επιλογή τους, όπως επιλογή τους είναι και η ουσιαστική εώς και σήμερα γενικά σιωπή τους, που και εσείς διαπιστώνετε. Δεν αρμόζει στην παρούσα η περαιτέρω κριτική της όποιας στάσης τους και απλά γίνετε σεβαστή, ως αναφαίρετο δικαίωμα τους.
  Άλλοστε, ούτε αυτοί που σας έστειλαν την εν λόγω καταγγελία, δεν "βγήκαν" εκ νέου να αμφισβητήσουν τη θέση του κ. Κ.Χαρδαβέλλα, αλλά ούτε και να αμφισβητήσουν τη σχετική θέση των επίσημων εκπροσώπων τους...
  Δανειζόμενος τη φράση σου αγαπητέ Αdministrator, τα ανωτέρω, σίγουρα θα έπρεπε να αποτελούν τουλάχιστον ένα ακόμη στοιχείο προβληματισμού!
  Σε καμία περίπτωση ούτε φυσικά εσείς δεν θα καθορίσετε την πολιτική και την πορεία των "απλήρωτων εργαζόμενων του ALTER" , όπως και εγώ δεν θα σας επιβάλλω την άποψη μου. Όμως σαφώς θα κρίνω αναλόγα την παρουσίαση και το περιεχόμενο της εν λόγω αναρτηθείσας καταγγελίας, όπως και όλοι οι αναγνώστες σας.
  Τις όποιες ενστάσεις, απόψεις και αποδείξεις μου, σας τις έθεσα σαφώς υπόψη (κυρίως επί της χρήσης του τίτλου των επίσημων εκπροσώπων τους με τίτλο "απλήρωτοι εργαζόμενοι Alter", ως συντάκτες και πιθανά μέρους του περιεχομένου αυτής) , ορθά και ΕΝΤΙΜΑ τις δημοσιοποιήσατε και άρα θεωρώ ότι πλέον υπάρχει η αντικειμενικότητα που απαιτείται για τον όποιο αναγνώστη της καταγγελίας αυτής, ώστε να κρίνει ανάλογα την πηγή/ές και το αληθή, ή μη περιεχόμενο της.
  Και πάλι δεχθείτε τις ευχαριστίες μου, τόσο για τους σχολιασμούς σας, όσο και για την δημοσιοποίηση των σχολίων μου, που ικανοποιούν το αίσθημα της αντικειμενικότητας. Στη διάθεση σας για κάθε άλλη διευκρίνηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. οπως θα πληροφοριθηκατε το ΕΣΡ εξετασε την προσφυγη για τις αμοιβες και αποφασησε οτι ηταν νομιμη η δημοσιευση και οτι το υψος τοων αμοιβων που αναφεροντε στην καταγγελια ειναι αληθινο!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.