Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Καταρρεει και στην Μεσσηνία το ΠΑΣΟΚ

Ριζική ανατροπή στην κατανομή των εδρών στη Μεσσηνία προκύπτει ως συμπέρασμα με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αυτές, σε περίπτωση που επιβεβαιώνονταν τα ποσοστά αυτά στην πενταεδρική Μεσσηνία, το ΠΑΣΟΚ... θα εξέλεγε έναν (1) βουλευτή αντί για τρεις (3) που έχει σήμερα και το κόμμα της Νέας Δημοκρατία τέσσερις (4) αντί για δύο (2).
Προκειμένου να γίνει κατανοητό το πώς θα διαμορφωθεί ο νέος χάρτης στη Μεσσηνία, η «Καθημερινή της Κυριακής» παρουσίασε ένα υποθετικό σενάριο μιας οκτακομματικής Βουλής, που έχει προκύψει ως μεσοσταθμική εκτίμηση ψήφου αρκετών δημοσκοπήσεων που έχουν δει εσχάτως το φως της δημοσιότητας. Σημειωτέον δε, ότι στο σενάριο αυτό έχει ληφθεί υπ’ όψιν και η παραδοσιακή τοπική δύναμη των κομμάτων, αλλά και οι εκτιμώμενες μετακινήσεις, όπως έχουν καταγραφεί στις τελευταίες εκλογές, συμπεριλαμβανομένων των περιφερειακών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.