Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Ο "Άγιαξ" υποκλήθηκε και στον Άρη


Για ακόμη μία αγωνιστική ο ΠΑΣ αγνοεί την γλύκα της νίκης.  Ο Άρης κατάφερε να φύγει με το τρίποντο της νίκης...


μες στο Κλεάνθης Βικελίδης με σκορ 1-0.


Η απομάκρυνση του Μίκαλ Πρόμπιερζ φαίνεται να λειττούργησε θετικά για τον Αρη, ο οποίος με σκόρερ τον Νέρι Καστίγιο λύγισε τον ΠΑΣ με 1-0 και επέστρεψε στις νίκες.
Ο Μεξικανός επιθετικός πέτυχε το μοναδικό γκολ στη συνάντηση στο 12ο λεπτό με σουτ, εκμεταλλευόμενος σύγχυση στην περιοχή των Ηπειρωτών.
Το τελικό σκορ, πάντως, θα μπορούσε να είναι αρκετά μεγαλύτερο, καθώς και οι δυο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της συνάντησης, αλλά στο τέλος έκαναν κοιλία και επέτρεψαν στον ΠΑΣ να τους πιέσει.
Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες ύστερα από αποβολή του Μανώλη Σκούφαλη στο 86' με δεύτερη κίτρινη κάρτα για λογομαχία που είχε με τον Γιαννιώτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.