Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πήρε τα... όπλα του ο Μήτρογλου


Ο Μήτρογλου επέστρεψε και... πυροβολεί τα αντίπαλα δίχτυα. Ο ΟΦΗ υπέκυψε στην ανωτερότητα των Περιστεριωτών...


Το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ και είναι πλέον, το μεγάλο φαβορί για τη διεκδίκηση μίας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.
Μετά τα αναγνωριστικά πρώτα λεπτά, οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν για πρώτη φορά στο 16΄. Με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ο Μήτρογλου «νίκησε» τον Κάρολ κι έγραψε το 1-0 για τον Ατρόμητο. Με πολύ καλή ψυχολογία οι Περιστεριώτες θα μπορούσαν να «καθαρίσουν» το ματς στο πρώτο μέρος, αλλά ο γκολκίπερ του ΟΦΗ διατήρησε την κρητική ομάδα… μέσα στο παιχνίδι. Στο 25΄, με τη βοήθεια και του δοκαριού ο Κάρολ είπε «όχι» στον Μήτρογλου, ενώ στη συνέχεια εξουδετέρωσε τα σουτ των Μπρίτο, Επστάιν και Πίτου Γκαρσία (δύο φορές).
Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Μάντζιος έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια. Το ματς στο δεύτερο μέρος δεν είχε καλό ρυθμό, ενώ ο ΟΦΗ τελείωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μάντζιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 85’ (για θέατρο). Στις καθυστερήσεις ο Κάρολ απέκρουσε προσωρινά το σουτ του Δημούτσου και στην επαναφορά της μπάλας ο Επστάιν πλάσαρε εύκολα (2-0).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.