Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Zeit: Μετά τη δόση η Ελλάδα θα αγοράσει φρεγάτες από τη Γαλλία και Αεροπλάνα από τη Γερμανία!


Καταλάβατε γιατί μας τα δίνουν τα δάνεια; Όχι γιατί μας λυπούνται. Μας δανείζουν για να μας μοσχοπουλήσουν κάτι (ήδη ακριβό) και να βγάλουν όπως και να 'χει το πράμα! Η γερμανική Zeit αποκαλύπτει...


Η αγορά 60 μαχητικών αεροσκαφών Eurofighter είναι στις πρώτες προτεραιότητες του υπουργείου Άμυνας αμέσως μόλις εκταμιευτεί η δόση του Μαρτίου προς την Ελλάδα, αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση η γερμανική εφημερίδα Zeit, επικαλούμενη υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στη λίστα των προτεραιοτήτων βρίσκεται εκτός από την αγορά των Eurofighter έναντι περίπου 4 δισ. ευρώ, γαλλικές φρεγάτες περίπου ίσης αξίας και περιπολικά σκάφη του λιμενικού αξίας περίπου 400 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο αξιωματούχος - που μιλά ανώνυμα στην εφημερίδα-, επισημαίνει ότι με το πρώτο δισεκατομμύριο που θα περισσέψει από τη δόση, θα μπορούσε να δοθεί ήδη η προκαταβολή για την αγορά μαχητικών ή φρεγατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.