Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Υποχωρούν οι πλημμύρες στον Έβρο [BINTEO]

http://tvxs.gr/sites/default/files/article/2012/06/84189-plimires.jpg

Ύφεση παρουσιάζουν τα πλημμυρικά φαινόμενα στις παρέβριες περιοχές. Στον οικισμό Ορμενίου πλημμύρισαν συνολικά 80 σπίτια και απεγκλωβίστηκαν συνολικά 27 άτομα...

τα οποία μεταφέρθηκαν σε σπίτια συγγενών τους.

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., λόγω αυξημένης στάθμης του νερού στον Έβρο, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Βιολογικού Καθαρισμού Κομοτηνής, στον επαρχιακό δρόμο Παραδήμης - Κρανοβουνίου και στις διαβάσεις των ποταμών Τραύου (περιοχή Ν. Καλλίστης και γέφυρα Γλυκόνερου), Ηφαίστου, Κάλχα, Ποντικόρεμα (μεταξύ Αρριανών και Φιλύρας), Σκαλώματος, Δοκού, Λίσσου (περιοχή Αγ. Μαρίνας Ιμέρου), Κομψάτου (περιοχή Μωσαϊκού), Γρατίνης, Λοφάριου - Στρύμης και Διώνης - Αετοκορυφής.

Επίσης, λόγω των ισχυρών ανέμων, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Ποταμιάς - Μάνδρας, καθώς επίσης στον οδικό άξονα των ελληνοτουρκικών συνόρων (μέσω συνοριακού Σταθμού Καστανέων), καθώς η γέφυρα Αδριανουπόλεως, στο τουρκικό έδαφος, κατακλύστηκε από νερά.

Δείτε βίντεο, από την κατάσταση που επικρατούσε χθες το βράδυ στην περιοχή, όπως την κατέγραψε με την κάμερά του το thrakinea.gr:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.