Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Οι «Αγανακτισμένοι» δημιουργούν δισκογραφική εταιρία

Οι Αγανακτισμένοι ψάχνουν έσοδα για την συνέχιση του κινήματος, μετά και την εκδίωξή τους από το κέντρο του ΛονδίνουΟι Αγανακτισμένοι ψάχνουν έσοδα για την συνέχιση του κινήματος, μετά και την εκδίωξή τους από το κέντρο του Λονδίνου...
Η Occupation Records δεν είναι μια συνηθισμένη δισκογραφική εταιρία. 
Μετά την απόφαση των αρχών του Λονδίνου να διώξουν από τις θέσεις τους στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας τα μέλη του κινήματος ΟccupyLondon – «αδελφό» κίνημα του Occupy Wall Street, στη Νέα Υόρκη, το κίνημα βρήκε έναν τρόπο να αποκτήσει μια υγιή οικονομική βάση για τις… ανάγκες τους. Έτσι δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη δισκογραφική εταιρία.
Το πρώτο άλμπουμ που θα παράξει, θεωρείται ήδη «θρυλικό» Το εξώφυλλό του δίσκου, με τίτλο Folk the Banks, έχει σχεδιάσει ο Jamie Reid,  δημιουργός και του εξωφύλλου του Νever Mind the Bollocks των Sex Pistols. Περιέχει 17 κομμάτια, καλλιτεχνών όπως ο Tom Mοrello των Rage Against the Machine, ο Βilly Bragg, η Ani DiFranco, και οι Chumbawamba.
Εκτός από το δίσκο θα κυκλοφορήσουν μπλουζάκια, παντελόνια και κονκάρδες και τα χρήματα που θα μαζευτούν θα πάνε κατά 25% στο κίνημα Occupy London και Occupy Ireland. Με τα υπόλοιπα χρήματα θα δημιουργηθεί παγκόσμιο ταμείο για συγκεκριμένα έργα που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν οι ακτιβιστές του κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.