Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Τι είπε ο Κανάκης στη Le Figaro

Στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro» μίλησε ο Αντώνης Κανάκης για την κρίση και την τραγική κατάσταση που ζούμε στη χώρα μας. Το άρθρο υπογράφει η Ελληνίδα ανταποκρίτρια της εφημερίδας, Αλεξία Κεφαλά, η οποία ...


έχει κάνει πολλά ανάλογα ρεπορτάζ για την οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα. Ο παρουσιαστής της πιο «δημοφιλούς σατιρικής εκπομπής στην Ελλάδα», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα, «διχάζεται» ανάμεσα στο δράμα και τη φάρσα: «Τίποτα δεν λειτουργούσε σωστά ως τώρα. Αλλά σήμερα τα πάντα καταρρέουν», είπε. «Κανείς δεν ξαφνιάστηκε στην Ελλάδα όταν το ασθενοφόρο που θα μετέφερε τον Θόδωρο Αγγελόπουλο έπαθε βλάβη, και μετά έπρεπε να στείλουν άλλο... Ξαφνιαστήκαμε που υπήρχε τουλάχιστον ένα... Φοβάμαι ότι ακόμα κι αν αλλάξουν οι Έλληνες θα είναι μόνο προσωρινό», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής. Μίλησε ακόμα για τα συσσίτια, τα παιδιά που υποσιτίζονται, τη φτώχεια και τη σχολική βία, κάνοντας λόγο για «προδοσία των ελίτ» και «δυναστείες που κυβερνούν την χώρα».

πηγή:http://www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.