Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Μπήκε στο βαθύτερο σημείο της γης

Δείτε το βίντεο από τον άνθρωπο που έκανε ένα ταξίδι κυριολεκτικά στα βάθη της γης. Αναδύθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας ο καναδός σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον, ο οποίος είχε καταδυθεί μόνος σε ένα μικρό υποβρύχιο στην Τάφρο των Μαριανών στον Ειρηνικό Ωκεανό, το πιο βαθύ σημείο του φλοιού της γης, προκειμένου να τραβήξει εκπληκτικά τρισδιάστατα πλάνα του βυθού....Ο διάσημος σκηνοθέτης του «Τιτανικού» και του «Avatar» αναδύθηκε στην επιφάνεια ικανοποιημένος για την ιστορική αυτή κατάδυση στο βαθύτερο σημείο του ωκεανού (βάθος περίπου 11 χιλιομέτρων).

Η διαδικασία ανόδου του υποβρυχίου του Κάμερον, το οποίο έχει το όνομα «Κάθετη τορπίλη» διήρκεσε περίπου 70 λεπτά και ο Κάμερον αναδύθηκε σε απόσταση 500 χιλιομέτρων νοτιοδυτικά της νήσου Γκουάμ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.