Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Νέο επεισόδιο με τον Εφραίμ και κρατούμενους

 Μετά τον Χριστόδουλο Ξηρό που του επιτέθηκε λεκτικά με βαρύτατες εκφράσεις πριν από δύο εβδομάδες, τις περασμένες ημέρες συνέβη ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό μεταξύ του ηγούμενου Εφραίμ και άλλων κρατουμένων.Συγκεκριμένα...


 ο ηγούμενος κάποια στιγμή έχασε τις ενέσεις ινσουλίνης που χρησιμοποιεί για να καταπολεμήσει τον σακχαρώδη διαβήτη από τον οποίο πάσχει.

Ο Εφραίμ αναστάτωσε σχεδόν ολόκληρη την πτέρυγα στην προσπάθεια του να τις βρει. Και δεν ήταν μόνον αυτό. Εξαπέλυσε κατηγορίες κατά συγκεκριμένων προσώπων τα οποία υπέδειξε ως ενδεχόμενους κλέφτες. Ορισμένοι από αυτούς είναι ναρκομανείς.

Οι σύριγγες βρέθηκαν, αλλά τις είχε ξεχάσει ο ίδιος στο εξομολογητήριο που έχει διαμορφωθεί μέσα στις φυλακές ειδικά γι' αυτόν.

Οι κρατούμενοι τους οποίους είχε κατηγορήσει ξεσηκώθηκαν. Ακούστηκαν απειλές για τη σωματική και... σεξουαλική του ακεραιότητα και βαρύτατες ύβρεις σε βάρος του.

Οπως αναφέρουν τα parapolitika.gr ο ηγούμενος Εφράιμ ζήτησε συγνώμη επικαλούμενος την απορρύθμιση του σακχάρου του λόγω της οποίας δεν μπορεί να θυμάται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.