Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Κατηγορείται για παρενόχληση του Alec Baldwin

Κατηγορείται για παρενόχληση του Alec Baldwin
Kατηγορίες για παρενόχληση του ηθοποιού Alec Baldwin απαγγέλθηκαν εις βάρος μιας καναδής, η οποία το σαββατοκύριακο εμφανίστηκε έξω από το διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη ύστερα από μια σειρά από e-mail και μηνύματα που του είχε στείλει σε κάποια από τα οποία τον αποκαλούσε σύζυγό της....

Η 40χρονη Genevieve Sabourin από το Μόντρεαλ κατηγορείται για παρενόχληση και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση.

Δικαστής του ποινικού δικαστηρίου της πόλης της Νέας Υόρκης κάλεσε επίσης την G. Sabourin να μείνει μακριά από τον Alec Baldwin και να μην έχει «καμία επαφή, άμεση ή έμμεση» μαζί του.

Οι κατηγορίες και η σύλληψη της Sabourin την Κυριακή ακολουθούν μια σειρά από γραπτά μηνύματα και e-mail που έστειλε στον ηθοποιό από το φθινόπωρο του 2010 που είχαν βγει για φαγητό, όπως αναφέρεται στην δικογραφία.

Στο δικαστήριο, ο δικηγόρος του Alec Baldwin ανέφερε ότι ο ηθοποιός, ο οποίος μόλις την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την σύντροφό του Hilaria Thomas, είχε συμφωνήσει να βγει με την Sabourin ως χάρη σε έναν φίλο του.

Αρχικά τα μηνύματα ήταν απλώς «ενοχλητικά» για τον ηθοποιό ο οποίος ζήτησε από την 40χρονη Καναδή να σταματήσει, σύμφωνα πάντα με την δικογραφία. Όμως την περασμένη εβδομάδα αυξήθηκε η συχνότητα και το περιεχόμενό τους και ένα από αυτά ανέφερε: «πρέπει να ξεκινήσω τη νέα μου ζωή με το νέο μου όνομα...στη νέα μου χώρα, να βοηθήσω το νέο μου σύζυγο, εσένα!».

Όπως αναφέρεται στην δικογραφία, τα e-mail προκάλεσαν στον ηθοποιό «ανησυχία, όχληση και φόβο» για την ασφάλειά του και την δουλειά του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.