Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Ξανά στη μόδα το σκούρο κραγιόν

Οι εταιρείες καλλυντικών έχουν ξεκινήσει να λανσάρουν αρκετές σειρές σκούρου κραγιόν σε αποχρώσεις μπορντό, καφέ και βυσσινίΟι εταιρείες καλλυντικών έχουν ξεκινήσει να λανσάρουν αρκετές σειρές σκούρου κραγιόν σε αποχρώσεις μπορντό, καφέ και βυσσινί...
Επανέρχεται στη μόδα η τάση για σκούρο κραγιόν που είχε κυριαρχήσει τη δεκαετία του '90.
Οι εταιρείες καλλυντικών έχουν ξεκινήσει να λανσάρουν αρκετές σειρές σκούρου κραγιόν σε αποχρώσεις μπορντό, καφέ και βυσσινί.
Φυσικά, μιας και από μόνοι τους οι τόνοι αυτοί προσδίδουν ένταση στο μακιγιάζ, απαιτείται προσοχή στο βάψιμο του υπόλοιπου προσώπου. Για παράδειγμα ο συνδυασμός ενός κραγιόν σε τέτοια απόχρωση με smoky eyes δεν ενδείκνυται.
Το ίδιο ισχύει και με σκούρες σκιές και έντονο, μαύρο μολύβι. Αντίθετα, μια λεπτή γραμμή eyeliner και μάσκαρα θα τονίσει το βλέμμα «δένοντάς» το με το σκούρο κραγιόν.
Τα σκούρα κραγιόν ταιριάζουν καλύτερα σε ορισμένους τύπος χειλιών όπως αυτά σε σχήμα καρδιάς, ενώ προσοχή θέλει από όσες γυναίκες έχουν ιδιαίτερα λεπτά ή έντονα σαρκώδη χείλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.