Κυριακή 1 Απριλίου 2012

«Ξέρω ότι δεν θα βγάλω πολλά χρήματα από την τηλεόραση»

Η όμορφη παρουσία από το πλατώ του «Πρωινό Μου» με εξομολογητική διάθεση Η όμορφη παρουσία από το πλατώ του «Πρωινό Μου» με εξομολογητική διάθεση...
Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα και κατά πόσο την έχει επηρεάσει.
«Νομίζω ότι έχω υπάρξει τυχερή μέσα στη γενικότερη ατυχία. Η οικονομική κρίση έκανε τους υπεύθυνους να ψάχνουν πρόσωπα με λιγότερες οικονομικές απαιτήσεις».
 
Και, όπως αναφέρει το radar.gr, η ίδια συμπλήρωσε: «Δεν θα βγάλω πολλά χρήματα από την τηλεόραση, το ξέρω. Θα πάρω σίγουρα έναν καλό μισθό, γιατί στην τηλεόραση αμείβεσαι καλύτερα από έναν υπάλληλο. Δεν ξέρω αν αλλάζει το πρότυπο παρουσιάστριας. Απλά έτυχε. Χρειάζονται τα πάντα στην τηλεόραση. Πάντα απολάμβανα τις αντιθέσεις στην εμφάνιση και την προσωπικότητα».
 
Η Μαίρη πάντως πρόσφατα έχει δηλώσει ότι δεν θα άλλαζε με τίποτε την εκπομπή «Πρωινό Μου» και εμφανίστηκε ευχαριστημένη για τη συνεργασία με τους συμπαρουσιαστές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.